Сет за приготвяне на френски макарони за многократна употреба

Комплект от пош и силиконова подложка за приготвяне на френски макарони

12,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1853-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви практичният комплект за приготвяне на френски макарони, който ще ти помогне да създадеш най-вкусните и уникални сладкиши. Френските макарони са известни със своята сложност, но с този сет ще можеш да ги приготвиш лесно и бързо.

Сетът е с нов дизайн и високо качество. Той е подходящ за микровълнова, фризер и съдомиялна машина, което го прави изключително удобен за употреба. Гъвкавият материал позволява лесно отстраняване на тестени изделията, без да ги повредиш.

Иновативният дизайн на сета е удобен и постоянно променящ се стил. Той не само ще ти помогне да приготвиш перфектните френски макарони, но и ще добави стил и елегантност към твоите сладкиши.

За да приготвиш френските макарони, ще се нуждаеш от яйчен белтък, пудра захар, бадемово брашно и обикновена захар. След като разбиеш белтъците и добавиш захарта, трябва да смесиш съставките докато получиш мека и пухкава смес. След това добавиш боя по желание и разбъркай добре. Накрая, смеси бадемовото брашно и захарта и добави ги към сместа.

Сетът съдържа силиконов дозатор-шприц, силиконово килимче с 30 шаблона и 4 накрайника за шприца. Това ти дава възможност да създадеш различни форми и декорации за твоите макарони. След като напълниш шприца със сместа, просто шприцовай малки кръгчета върху тава или върху силиконовата форма. Печи ги във фурната за около 15 минути и след това слепи две по две с крем по избор.

Развихри въображението си и създай най-уникалните френски макарони и сладкиши с този чудесен помощник. Той е перфектен за всички любители на сладкишите и ще ти помогне да се насладиш на вкусни и красиви макарони в удобството на своя дом.

Не се колебай, поръчай си сета за приготвяне на френски макарони сега и се наслади на вкуса и красотата на тези сладкиши!
Подробности за продукта
1853-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай