Преносим уред за гладене с пара

Уред за гладене с пара, Вертикален, до 750 W, Резервоар за вода 200 мл

23,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
2025-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание:

Изгладете перфектно дрехите и спалното бельо и почистете завесите с лекота с преносимия уред за гладене с пара от Ровус. Този удобен уред замества тежката дъска за гладене и ютията и осигурява бързи и впечатляващи резултати.

С Ровус уреда за гладене с пара можете да изгладите всякакви видове тъкани и повърхности. Освежете и изгладете дрехите си, пердетата, шалтетата и възглавниците без никакви усилия. Забравете за тежката ютия и дъската за гладене, този уред е лесен за употреба и ви осигурява множество приложения.

Но уредът за гладене с пара не само изглажда дрехите, той също така осигурява дезинфекция за здравословна домашна среда. Напълнете уреда с вода и дезинфектирайте тъканите и спалното бельо, за да се отървете от неприятните миризми, бактериите и акарите. Оставете своята кожа да диша и се насладете на чистата и свежа атмосфера у дома.

Преносимият уред за гладене с пара е лек и лесно преносим, което ви позволява да почиствате и дезинфекцирате и други труднодостъпни места. С него можете да достигнете всяко ъгълче на дома си и да се освежите и почистите с лекота.

Ровус уредът за гладене с пара е подходящ за всякакви видове дрехи, включително вълна и плетени тъкани. Почиствайте и дезинфекцирайте с пара тапицерии, стъкло и керамика. Той също така е идеален за почистване на кожа и велур. Не оставя следи от гладенето върху материите и не поврежда деликатните тъкани.

Уредът за гладене с пара от Ровус разполага също със защитна функция против прегряване и има допълнителни характеристики, които го правят изключително удобен за употреба. Снабден с воден резервоар с вместимост от 200 мл, уредът може да глади до 45 минути без прекъсване. Кабелът е с дължина 1.65 метра, което ви дава свобода на движение. Загрява само за 60 секунди, за да можете да започнете с гладенето бързо и ефективно.

Насладете се на перфектно изгладени дрехи и чисти повърхности с преносимият уред за гладене с пара от Ровус. Открийте лесното и бързо решение за гладене и дезинфекция, което ще ви спести време и усилия. С този уред, домашните задължения няма да бъдат толкова досадни и тежки.
Подробности за продукта
2025-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай