Гъвкава силиконова форма от 4 части

ANY SHAPE НЕЗАЛЕПВАЩИ СИЛИКОНОВИ ФОРМИ ЗА ПЕЧЕНЕ КОМПЛЕКТ 4 ЧАСТИ

8,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2082-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви модулна силиконова форма за печене на сладкиши от Any Shape. Тази гъвкава форма от 4 части ти позволява да приготвиш перфектно изпечени кексове, мъфини, блатове за торта и още много други в различни форми и размери.

Забрави за стандартните метални форми за кекс, които често залепват и оставят неравномерно изпечени ъгли. Сега имаш възможността да създадеш уникални и дизайнерски сладкиши във всяка възможна форма. Сглоби отделните части на формата в квадрат, кръг, сърце, звезда, шестоъгълник, букви, цифри или каквото друго ти дойде на ум. Така можеш да направиш всеки размер и всяка форма според случая и настроението.

Независимо дали печеш за децата или за специални поводи, силиконовата форма от Any Shape е перфектният избор. Тя е изработена от 100% безопасен за здравето термо-устойчив силикон за печене и може да се използва при температури от -40 до 230 градуса по Целзий. Специално проектираният материал гарантира бързо и равномерно загряване, което дава перфектни резултати без изгорели или препечени краища.

Но формата от Any Shape не е само за печене във фурната. Тя е подходяща и за използване в тиган или микровълнова. Използвай въображението си и създай креативни и нестандартни форми за палачинки или яйца на очи.

Една от големите предимства на тази форма е лесното почистване. Специалното незалепващо покритие прави почистването след печене изключително лесно. Можеш да измиеш формата на ръка или да я сложиш в миялната машина.

И най-важното, модулната силиконова форма от Any Shape е напълно безопасна за здравето на теб и твоето семейство. Тя е изработена от HDPE PP, което е FDA одобрен материал, безопасен за хранене и 100% BPA Free.

Формата се състои от 4 части с размери 19х5 см. Ако искаш повече възможности при избор на форма, размер и количество, можеш да закупиш допълнителен комплект.

С Any Shape модулната силиконова форма за печене на сладкиши, си гарантирано ще се насладиш на перфектно изпечени и креативно оформени десерти. Имай в предвид, че тази форма е изключително популярна и в момента има ограничени наличности. Не се колебай, поръчай сега и се наслади на сладкиши с нестандартни форми и перфектно изпечени ъгли.
Подробности за продукта
2082-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай