Магически силиконови ръкавици за миене на съдове

Мултифункционални Домакински Ръкавици с Четка за Миене на Съдове

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2152-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта:

Искате да имате безупречно чисти чинии и кухня, но не искате да прекарвате часове на миене и да вредите на кожата на ръцете си? Тогава магическите силиконови ръкавици за миене на съдове са това, от което се нуждаете!

Тези иновативни ръкавици са създадени с една цел - да направят миенето на съдове бързо, лесно и удобно. Сега можете да почистите къщата и да миете съдовете само с един чифт ръкавици!

Ръкавиците са изработени от висококачествен силикон, който е издържлив на счупване и надраскване на твърди повърхности. Те имат меки, дълги четки, които са подобни на силикон, за да осигурят ефективно почистване на съдовете.

Изключителната характеристика на тези ръкавици е, че след използване лесно се почистват със струя вода. Вече няма да се налага да се борите с мръсотията и остатъците, които се задържат в обикновените четки за съдове. Просто изплакнете ръкавиците и ги приберете на сухо място.

За всички, които имат фина кожа, миенето на съдове може да е истинско предизвикателство. Но с магическите силиконови ръкавици това вече не е проблем! Те предпазват кожата на ръцете и позволяват на всеки да запази кухнята си блестяща, без да се притеснява за неприятни излишни усилия.

Магическите силиконови ръкавици са идеални за почистване на съдове и повърхности в кухнята, но могат да се използват и в други части на дома. Те са подходящи за всички членове на семейството и ще ви помогнат да постигнете ефективно и бързо почистване.

Опаковката включва един чифт магически ръкавици, които са с размери 33 * 15 см. Цветът на ръкавиците се изпраща според наличностите на склада.

Не губете време и усилия в миенето на съдове. Заложете на магическите силиконови ръкавици за миене на съдове и превърнете задачата в лесна и забавна дейност. Поръчайте ги сега и се насладете на безупречно чиста кухня без усилия!
Подробности за продукта
2152-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай