МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА СИЛИКОНОВА КУХНЕНСКА ГЪБА Better Sponge

Антибактериална силиконова кухненска гъба

1,95 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2161-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Мултифункционалната силиконова кухненска гъба Better Sponge е истинско чудо на съвременната технология. Тя е създадена с хиляди малки силиконови иглички, които гарантират перфектно почистване на всякакъв вид мръсотия, без да оставят никакви драскотини по съдовете.

Изработена от здрав и устойчив силикон, тази гъба е създадена да издържи на интензивно използване и да ти осигури дълготрайна употреба. Вече не е необходимо да сменяш кухненската гъба всяка седмица - Better Sponge ще бъде твоят надежден помощник за дълго време.

Гъвкавата структура на гъбата ти позволява да почистваш дори труднодостъпни места в бурканите или чашите. Нейната гъвкавост я прави перфектна за всякакви почиствания. И не само това - след като я използваш, можеш да я поставиш в съдомиялната машина и тя ще се върне като нова.

Но това не е всичко! Силиконовата гъба Better Sponge не задържа неприятни миризми, микроби или мръсотия. Това я прави идеална за хващане на каквито и да било топли или студени съдове. Нейната повърхност е специално проектирана, за да улавя всеки косъм, който може да се натъкнеш по време на почистване.

И не само в кухнята! Тази мултифункционална гъба може да бъде полезна и в банята. Топлоустойчивата й структура я прави перфектна поставка, а ръкохватката й ти позволява да хващаш горещи съдове без опасност от изгаряния. Освен това, можеш да отваряш упорити капачки без да ти се хлъзгат ръцете. Не трябва да пренебрегваме и възможността да почистиш космите по мебелите - Better Sponge е идеалното решение за мултифункционално почистване.

Комплектът включва 1 брой силиконова гъба, която ще ти бъде надежден помощник в кухнята и банята. Наслади се на улеснено и ефективно почистване с Better Sponge - най-добрата гъба на света!
Подробности за продукта
2161-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай