Шунковар, уникално устройство за приготвяне на шунка и специалитети от месо

Код на продукта:
2188-00
УРЕД ЗА ШУНКА, ШУНКОВАР    Виж пълното описание
27,00 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание
Добре дошли в света на здравословното и вкусно готвене! Представяме ви уникалният Шунковар - уред, който ще промени начина ви на приготвяне на шунка и специалитети от месо.

В днешно време все повече хора се стремят към здравословно и правилно хранене. За да запазим традициите и местните вкусове, в съвременната кулинария се появяват нови уреди и прибори, които ни помагат да приготвим храната по най-добрия начин. И ето, пред нас се издига Шунковарът - перфектното средство за приготвяне на домашна, здравословна шунка.

Шунковарът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 18-10, която е използвана и за производството на професионални гастро съдове. Този материал не отделя вредни вещества на храната и е изключително издръжлив на високи температури.

Но какво прави Шунковарът толкова специален? Той е предназначен за приготвяне на шунка, колбаси, ролета и други деликатеси от месо, риба и птици. С Шунковара имате възможност да добавяте различни подправки, зеленчуци и други съставки, за да придадете на вашите ястия уникален вкус.

Максималният работен обем на Шунковара е разделен на две части. Първо, може да поставите сурови продукти с обем от 0.9 л., 1,13 л. и 1,5 л., като използвате разделителите на Шунковара в зависимост от нуждите ви. Второ, обемът на готовия продукт зависи от вида на месото и количеството, което сте поставили в Шунковара.

Правилната употреба на Шунковара е ключова за постигане на оптимални резултати. Следвайте рецептите и спазвайте теглото и пропорциите на съставките. Запълнете Шунковара така, че да може да се закачат пружините в прорезите му. Поставете капаци и плик за печене, и запълнете го с материала за шунка, внимателно притиснат и без кухини. Завържете краищата на плика и поставете втория капак. Закачете пружините на Шунковара и готово! Поставете го в тенджера с вода и го варете на желаната температура.

След като шунката е готова, охладете я и я сложете в хладилник за около 3 часа. Извадете я от Шунковара, разкачете пружините и наслаждавайте се на вкусното и здравословно ястие.

Не забравяйте да почистите Шунковара след употреба. Измийте го с мека гъба и сапунена вода или го поставете в съдомиялна машина. Внимавайте да не използвате абразивни препарати и да не го разглобявате преди да се охлади напълно.

Шунковарът е идеален за домашна употреба, но също така може да бъде използван в заведения с малки нужди от домашна шунка. Внесете удоволствие и здраве във вашата кухня с Шунковара - най-добрият помощник за приготвяне на шунка и специалитети от месо.
Read moreShow less
Подробности за продукта
2188-00
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in