Чанта раница за количка за бебешки аксесоари

Луксозна, многофункционална, стилна и практична раница, която побира всички бебешки принадлежности, подходяща за поставяне на детска количка с голям отвор отзад за лесен достъп до артикулите в долната част на чантата.

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • РОЗОВ
  • СИВ
  • ЗЕЛЕН
  • ЛИЛАВ
  • ТЪМНО СИН
  • ТЮРКОАЗЕНО СИНЬО
МОДЕЛ
  • МОДЕЛ 1
  • МОДЕЛ 2
Код на продукта:
22122503
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим нашата чанта-раница за бебешки аксесоари - перфектното решение за модерните родители, които търсят практичност и стил в едно.

С голям капацитет и изключително широко отваряне, тази чанта ви предоставя лесен достъп до всички необходими бебешки приспособления. Главният джоб е разделен на много отделни джобове, които са персонализирани и функционират като органайзер за пелени, биберони, залъгалки, памперси и играчки. Всичко, от което вашият бебе се нуждае, е подредено и организирано, за да можете да намерите всичко лесно и бързо.

Важно е да отбележим, че предлагаме два модела на тази чанта-раница. Модел 1 разполага с шест вътрешни джоба, външен джоб с цип и 3 отделения за бебешки шишета с термо покритие, както и странични джобове. Модел 2 предлага различни вътрешни и външни джобове, включително джоб за мокри кърпички, джоб с цип и отделения за шишета с термо покритие. Раницата е снабдена с метални рингове за куки и цип на гърба за лесен достъп до вътрешността.

Освен функционалността, нашата чанта-раница се отличава и с удобство. Можете да я носите като раница, благодарение на регулируемите и подплатени презрамки, или да я поставите на количка с помощта на закопчалката на чантата.

Но това не е всичко! Чантата е изработена от висококачествен и водоустойчив полиестер, което я прави лека, издръжлива и лесна за почистване. Не трябва да се притеснявате от изливане на вода или мляко върху нея.

Тази чанта-раница е многофункционална и може да бъде използвана не само за съхранение на бебешки аксесоари, но и за пазаруване, пътуване и други поводи. Нейният модерен и елегантен дизайн я прави подходяща както за момчета, така и за момичета.

Размерите на чантата са 27 х 22 х 42 см, което я прави идеална за носене на всичко необходимо за вашето бебе.

Изберете нашата чанта-раница за бебешки аксесоари и се насладете на практичността, стилът и удобството, които тя предлага. Направете живота си с бебето по-лесен и по-организиран с нашата чанта-раница!
Подробности за продукта
22122503

Конкретни референции

ean13
22122503
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай