Контейнер - дозатор за течни препарати в комбинация с почистваща гъба

Дозатор за течен препарат и държач за гъба 2в1

6,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2640-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Да ви представим нашата нова иновативна поставка за кухненска гъба и диспенсър за течен препарат 2 в 1. Интериорът на кухнята ви е от съществено значение, но не винаги трябва да инвестираме в скъпи и луксозни вещи. Нашата поставка е идеалното решение, което ще ви помогне да запазите чистотата и подредбата на кухненския ви плот.

Организацията в кухнята е от съществено значение за реда и хигиената. Ако всичко е на своето място, почистването на чиниите и цялата кухня става лесна рутина. Поставката за течни препарати в комбинация с почистваща гъба е нещо, което можете да притежавате срещу малка сума, но което ще бъде от огромна полза в домакинството ви. Тя е едно от тези неща, които не привличат внимание на пръв поглед, но нейната полза е незаменима.

Основната характеристика на този продукт е неговата удобност и практичност. С поставката за течен препарат вашата кухненска гъба винаги ще бъде напоена и готова за употреба. Времето, отделено за измиване на чиниите, ще се съкрати значително. Лесно можете да почистите кухненския плот, печката и други повърхности. Препаратът, който поставяте в дозатора, е изцяло ваше решение - в зависимост от това дали предпочитате да миете съдовете ръчно или да ги подготвите за миялната машина.

Дизайнът на поставката е елегантен и създаден от прозрачна сребристо-сива пластмаса. Тя е лека, но издържа на натиск. Поставената гъба в нея ще подобри естетиката и хигиената на вашия кухненски плот.

Функционирането на поставката е много просто. Просто натискате гъбата в контейнера и пресата се задейства, препаратът се качва по тръбичката и гъбата се овлажнява с точно необходимото количество. Сега вече можете да я използвате по предназначение. Консистенцията на сместа в дозатора може да бъде разредена според вашите предпочитания.

Техническите характеристики на продукта включват: преса за сапун от второ поколение, изработена от ABS пластмаса, с бруто тегло от 230 грама. Размерите на цветната кутия са 14.5 х 10 х 13 см, а цветът е сив.

Опаковката включва 1 брой поставка с гъба. За да се възползвате от всички предимства на този удобен и практичен продукт, поръчайте го сега и направете своята кухня по-функционална и подредена.
Подробности за продукта
2640-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай