Уред за су вид вакуумно готвене Bilomix Sous Vide

Подвижен уред за су вид /термоциркулатор (Sous-Vide) готвене

199,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
2759-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на су вид вакуумно готвене с уреда Bilomix Sous Vide! Този подвижен уред със сензорен екран е създаден с една цел - да ви осигури перфектни резултати при готвене в диапазона от 40°C до 90°C с точност до 0,1°C.

Този уред е истинска иновация в света на кулинарията, като съчетава висококачествена неръждаема стомана в долната част и олекотена пластмасова конструкция в горната част. Това гарантира дълготрайност и удобство при използване.

Снабден с модерен сензорен дисплей, този уред ви позволява лесно да контролирате избраната температура на су вид готвене и оставащото време на готвене. Също така, разполагате с цифров програмируем таймер и touch бутони за управление, които улесняват процеса на готвене.

С уреда Bilomix Sous Vide можете да се насладите на елегантен дизайн и компактни размери, които го правят удобен за съхранение и пренасяне. Той е лесен за употреба и почистване, което ви позволява да се насладите на вкусни и здравословни ястия без усилие.

Нискотемпературното вакуумно готвене с уреда Bilomix Sous Vide ви отваря вратата към здравословна и диетична кухня. Благодарение на ниските температури, храните запазват своите хранителни свойства и вкус. Тази техника на готвене ви позволява да приготвите вкусни храни, като използвате няколко подправки.

Sous Vide е не само здравословен начин на готвене, но и се отличава с универсалност. С него можете да готвите разнообразни ястия, като винаги постигате перфектни резултати. Готвенето при ниска температура ви дава възможност да се насладите на хомогенна и еднаква консистенция на храната.

Нека ви разкажем и за някои трикове за готвене с уреда Bilomix Sous Vide. Вакуумираните продукти се потапят в контейнер, пълен с вода и се варят при ниска температура, която винаги се контролира. Резултатът е перфектно и равномерно готвене, като храната запазва своя вкус и хранителни свойства.

Този уред също така включва 5 торбички за вакуумно готвене при ниска температура, което ви дава възможност да започнете готвенето веднага след покупката.

Насладете се на перфектни резултати при готвене с уреда Bilomix Sous Vide и се откажете от компромисите в кухнята си. Опитайте нискотемпературното вакуумно готвене и открийте нови вълшебни вкусове.
Подробности за продукта
2759-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай