Силиконови форми за кексчета

Силиконови форми за мъфини с диаметър 7 см.

0,49 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2763-00
Любими2
Добави в списък с желания
Описание
Описание:

Пригответе най-вкусните мъфини с нашите цветни силиконови форми за кексчета! Тези форми са създадени с няколко положителни качества, които ги правят перфектен избор за всяка кухня.

Едно от най-важните предимства на силиконовите форми е, че те са напълно безопасни за приготвяне на храна. Можете да ги използвате без притеснение, като се наслаждавате на безгрижно печене.

Възможността за използване в микровълнова печка, електрическа и газова печка прави тези форми изключително удобни и практични. Независимо от това какви са вашият начин на приготвяне, нашите форми винаги ще са на разположение.

Забравете за залепването и нарушаването на вашите кексчета. Силиконовите форми гарантират, че печивото лесно се изважда без да загуби своята привлекателна визия.

Не само че силиконовите форми за кексчета са удобни, но и печенето в тях протича по-бързо в сравнение с металните форми. Това ви позволява да се насладите на свежо изпечени мъфини по-бързо и по-лесно.

Още едно предимство на силиконовите форми е, че те не поемат аромати. Така че може да се насладите на различни вкусове без страх от пренасяне на аромати от предишния печен кекс.

Силиконовите форми не само са безопасни и удобни, но и са лесни за почистване. След като приключите с печенето, просто ги измийте с топла сапунена вода и са готови за следващата употреба.

Насладете се на удоволствието от печене с нашите цветни силиконови форми за мъфини. Изберете от различните цветове, които предлагаме, и създайте красиви и вкусни кексчета, които ще впечатлят вашите гости.

Размерът на формите е идеален за приготвяне на перфектно изпечени кексчета. Диаметърът на дъното е 4.5 см, диаметърът в горната част е 7 см, а височината е 3.5 см.

Не се колебайте, поръчайте сега нашите силиконови форми за кексчета и се насладете на безгрижно печене без грижи за залепване или аромати. Поръчайте сега и заредете вашата кухня с практични и красиви форми за мъфини!
Подробности за продукта
2763-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай