Силиконов предпазител за сифон от миризма за баня мивка

Предпазител за сифон,  предотвратява обратния поток на миризмата от сифона на банята или мивката.

3,95 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3109-00
Любими2
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовият предпазител за сифон от миризма за баня и мивка е идеалното решение за всички, които се борят с неприятните миризми, идващи от канализацията. Този иновативен продукт е създаден да блокира лошите миризми, които се издигат от сифона, като в същото време предотвратява преминаването на паразити и вредители.

Силиконовият предпазител е изработен от висококачествен силикон, който е устойчив на влага и ръжда. Той е създаден да предотвратява обратния поток на миризмата от сифона на банята или мивката и да елиминира лошия мирис, който идва от вашата баня. Благодарение на универсалния си размер, този предпазител е подходящ за всички сифони в домакинството.

Нашата главна грижа е вашата удовлетвореност, затова предлагаме гаранция за най-добра цена на пазара. Не само че предпазителят ни спира миризмите и вредителите, но също така позволява нормалното преминаване на вода. Той може да се използва в кухнята, банята, тоалетната и на всеки сифон в домакинството.

Характеристиките на този предпазител включват специално проектирана форма, която позволява гладко оттичане и 100% спиране на миризмите. Той е изработен от висококачествен силикон, който е устойчив на топлина и екологично чист. Супер гъвкавата и издръжлива конструкция на предпазителя гарантира, че няма да се деформира след разтягане.

Инсталирането на този предпазител е лесно и бързо, без нужда от ремонти. Можете да регулирате дължината му според дълбочината на канализационната тръба. Няма повече нужда да се борите с неприятните миризми и да харчите пари за почистване и отстраняване на щетите, причинени от канализацията.

Защитете се от лошата миризма и притесненията за хигиената във вашата баня с нашия силиконов предпазител за сифон от миризма. Поръчайте го сега и се насладете на свежестта и комфорта във вашето домакинство.
Подробности за продукта
3109-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай