БЕЛАЧКА ЗА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ХОРИЗОНТАЛНА С ГУМИРАНА ДРЪЖКА

Белачка за плодове и зеленчуци

4,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3126-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта:

Искате да се насладите на безупречно обелени плодове и зеленчуци, без усилие и загуба на време? Тогава тази хоризонтална белачка за плодове и зеленчуци е идеалното решение за вас!

Тази удобна и практична белачка е създадена с една цел - да направи обелването на плодове и зеленчуци бързо и лесно. С нехлъзгаща се дръжка и остри стоманени остриета, тази белачка ви гарантира перфектно обелени продукти без усилие. Вече няма да се замърсявате със затъпени ножове или да губите време в опити за прецизно обелване.

Но това не е всичко! Тази белачка разполага също със специална, ергономична дръжка с гумирано и меко покритие. Това осигурява удобен и сигурен захват, който ви дава пълен контрол над процеса на обелване. Сега можете да се насладите на безпроблемно обелване на плодове и зеленчуци, без да се тревожите за безопасността и удобството на ръката си.

Ако сте загрижени за почистването след употреба, не се притеснявайте. Тази белачка се почиства лесно само с изплакване или избърсване. Така можете да се насладите на свежи и чисти плодове и зеленчуци всеки път, без излишни грижи за почистване.

Тази белачка е изработена от висококачествени материали - неръждаема стомана и гума. Това гарантира дълготрайност и надеждност на продукта, който ще ви служи дълго време.

Размерите на белачката са 15 х 6.5 х 2 см, което я прави компактна и лесна за съхранение. Можете да я вземете с вас навсякъде - в кухнята, на пикник или на пътуване, за да можете да обелите плодовете и зеленчуците си навсякъде и по всяко време.

Така че, ако искате да се насладите на истинско удоволствие от обелване на плодове и зеленчуци, не се колебайте да си осигурите тази хоризонтална белачка с гумирана дръжка. Вече няма да има отлагане или загуба на време - само бързо, лесно и безупречно обелване на всяко плодово или зеленчуково изкушение!
Подробности за продукта
3126-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай