Соларни лампи за градина - плоски

Градински соларни лампи със стойка за забиване

6,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3252-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в нашия магазин, където предлагаме соларни лампи за градина с плосък дизайн. Тези стилни и функционални лампи са идеалното осветление за вашия двор, градина, пътека или балкон.

Една от основните характеристики на тези лампи е възможността да се зареждат от слънчевата светлина. Това означава, че не е нужно да се притеснявате за електрическите сметки или да се занимавате с кабели и батерии. През деня, лампите автоматично поглъщат слънчевата енергия и я запазват във вградената акумулаторна батерия. Така вечерта, когато стане тъмно, лампите автоматично се включват и осветяват вашата градина с ярка и приятна светлина.

Всяка лампа разполага с осем LED елемента, които осигуряват достатъчно светлина, за да се насладите на вашия пространство през нощта. Тези LED елементи са изключително енергоефективни и дълготрайни, като ви осигуряват надеждно и дълготрайно осветление.

Освен своите функционални качества, соларните лампи за градина са също така екологично чисти и лесни за поддръжка. Те използват възобновяема енергия от слънцето и не създават вредни емисии. За разлика от други модели, тези плоски лампи не пречат на работата на градинските косачки, което ги прави идеални за вашата градина.

Също така, нашите лампи са водоустойчиви и подходящи за употреба на открито. Те са изработени от полипропилен и неръждаема стомана, което ги прави издръжливи и устойчиви на всякакви атмосферни условия.

Цената е за 1 брой соларна лампа за градина. Ние предлагаме бърза доставка и сигурно пакетиране, за да се уверим, че получавате вашия продукт в перфектно състояние.

Изберете нашите соларни лампи за градина и превърнете вашето пространство в чудесно осветено място, където можете да се наслаждавате на вечерната атмосфера. Поръчайте сега и превърнете вашата градина във вълшебно място.
Подробности за продукта
3252-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай