Огледални плочки хексагони

Огледала хексагони

1,20 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3847 ШЕСТОЪГЪЛНО-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Огледални плочки хексагони - това са самозалепващи огледала от акрил, които ще преобразят вашето жилище в секунди. Те не само ще добавят усещане за простор и светлина, но и ще създадат уникален дизайн и игра на отраженията. Формата на плочките - шестоъгълни, наподобяващи пчелна пита, предлага безброй възможности за комбиниране и създаване на различни интересни мотиви.

Акрилът, от който са изработени плочките, има същите отразителни качества като стъклото, но е с много по-лека конструкция и по-голяма здравина. Това ги прави изключително лесни за монтаж и безопасни за деца и възрастни. Огледалните плочки могат да се поставят върху всякакъв вид гладки повърхности - фаянсови плочки, дърво, стени, мебели, стъкло и други. Така че можете да ги използвате за декорация в хола, спалнята, кухнята, банята или коридора.

Монтажът на плочките е много лесен. Предварително почистете повърхността от прах и мазнини и я изравнете. След това просто отлепете предпазващото фолио от гърба на плочките и ги залепете на желаното място. Резултатът ще ви впечатли.

Огледалните плочки от акрил са водоустойчиви и устойчиви на корозия. За да ги почистите, просто използвайте мека кърпа, навлажнена само с вода, без да използвате химикали или разтворители.

Не се колебайте и направете своя дом още по-красив и модерен с огледалните плочки хексагони. Те са изработени от висококачествен акрил/плексиглас с дебелина 2 мм, което гарантира тяхната дълготрайност и безопасност. Нетоксични, без мирис и устойчиви на влага, те ще задоволят всички вашите изисквания за качество и стил.

Поръчайте огледалните плочки хексагони сега и се насладете на новият ви интериор, който създавате сами!
Подробности за продукта
3847 ШЕСТОЪГЪЛНО-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай