Силиконова четка за тоалетна със стенна поставка

5,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3859-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовата четка за тоалетна със стенна поставка е истински иновативен продукт, който ще направи почистването на тоалетната лесно и ефективно. Тази революционна четка е оборудвана с гъвкава, D-образна глава, изработена от малка силиконова четина, която осигурява най-добрата почистваща способност. Тя ви позволява да почиствате и достигате до всички части на тоалетната, включително труднодостъпните ъгли и под клекалото.

Гумената четка от висококачествен силикон гарантира качество и ефективност. Силиконът е материал, който не съдържа бактерии и е много лесен за почистване и дезинфекция. Той също така е водоотблъскващ, което позволява на четката да изсъхва бързо и да предотвратява неприятните капки след употреба.

Дизайнът на четката е компактен и стилен, съчетаващ функционалност и елегантност. Той включва стилна дръжка, която ви позволява да монтирате и съхранявате четката правилно. Дръжката е ергономично проектирана, за да осигури комфорт при почистване и да предотврати плъзгането по време на употреба.

Комплектът включва силиконова четка, стенна поставка и дръжка от две части. Това ви дава всичко необходимо, за да имате пълна функционалност и удобство при почистването на вашата тоалетна. Поставката може да бъде закрепена към стената с помощта на лепенка, която е включена в комплекта.

Силиконовата четка за тоалетна е перфектният избор за всеки, който търси качество, ефективност и удобство при почистването на тоалетната. Той е идеален за всяка баня и се предлага в различни цветове, за да отговаря на вашите предпочитания и стил.

Направете почистването на вашата тоалетна по-лесно и ефективно с революционната силиконова четка със стенна поставка. Изберете качество, функционалност и стил с тази уникална четка за тоалетна.
Подробности за продукта
3859-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай