Фалшива охранителна камера с обектив, диод и датчик за движение

Фалшива, бутафорна, имитираща BOX, въртяща се, камера за видеонаблюдение

16,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
WIRELESS 1400-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Фалшивата охранителна камера с обектив, диод и датчик за движение е перфектното решение за осигуряване на помещения, в които се съмнявате относно възможността от поява на крадци. Тя е изработена така, че да изглежда като истинска камера за видеонаблюдение и има червен светлинен диод, който заблуждава потенциалните престъпници. Когато някой премине в обхват от около 7 метра, датчикът за движение се активира и камерата започва да сигнализира, като светлинния индикатор премигва.

Моделът има чупеща се стойка, която позволява насочване на посоката за наблюдение. Монтажът е изключително лесен и изисква само два броя дюбели и винтове за прикрепяне към стена или таван.

Едно от предимствата на тази фалшива охранителна камера е, че не изисква голяма инвестиция в изграждане на цялостна охранителна система. Тя е изключително полезна и практична, предоставяйки лесно монтиране, без кабели и възможност за настройка на ъгъла на наблюдение. Моделът може да се използва както в закрити помещения, така и на открито, особено под навес.

Захранването на камерата се осъществява от 3 броя АА алкални батерии, които не са включени в комплекта. Самата камера е лесна за употреба, с бутон за бързо и лесно пускане или спиране. Тя предоставя максимална защита за вашия дом, къща или офис. Дори и хора, които имат ограничени познания относно охранителната техника, биха се заблудили, че камерата е истинска. Този модел е идеален за хора с ограничен бюджет, които искат да предпазят своите имоти от престъпници. Фалшивата охранителна камера е малко позната на повечето престъпници, което допринася за по-голяма сигурност и защита.

Техническите характеристики на фалшивата охранителна камера са следните:
- Сензор за движение с обхват около 7 метра
- Захранване от 3 АА батерии (не са включени в комплекта)
- Индикатор с червен диод
- Размери: 15.5 х 13.3 х 5 см
- Инсталация без окабеляване
- Позиции за наблюдение: 12

Не се колебайте да инвестирате в тази фалшива охранителна камера с обектив, диод и датчик за движение, за да осигурите максимална защита на вашите имоти. Тя е идеалното решение за преваряване на потенциални крадци и предоставя лесен монтаж и употреба. Не се притеснявайте от цената - това е евтин и ефективен начин да запазите престъпниците на разстояние.
Подробности за продукта
WIRELESS 1400-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай