Ултра ярко джобно фенерче XPE+COB със ZOOM

Телескопично фенерче с акумулаторна батерия и Zoom

7,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2844-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви ултра яркото джобно фенерче XPE COB със ZOOM, което съчетава в себе си мощността на мини фенерче и лампа. Това устройство е идеално за всякакви ситуации и активности - от изкачвания в планината до къмпингови походи и експедиции.

С това фенерче ще бъдете винаги готови да осветите пътя си. Снабдено с CREE LED, то може да освети до 200 метра пред себе си. Независимо дали сте на открито в тъмнината или в помещение, това фенерче ще ви осигури достатъчно светлина.

Фенерчето е водоустойчиво със защита по стандарт IP44, което го прави подходящо за използване дори и при влажни условия. Така че, дори ако попаднете на зли временни условия, не трябва да се притеснявате за работата на фенерчето.

Освен това, то разполага и с различни режими на работа - максимално осветление, мигащ режим и режим на къмпинг лампа. Така можете да го превключвате според вашите нужди и предпочитания.

Фенерчето е с компактни размери и алуминиев корпус, което го прави лесно за пренасяне и използване във всяка ситуация. Не само че е изключително удобно, но също така е и издръжливо и здраво.

За допълнителна удобност, фенерчето разполага с регулируем фокус (ZOOM) и лупа за по-голямо светлоотдаване. Това ви позволява да насочите светлината точно там, където ви е необходима, и да получите по-широко осветление.

Фенерчето е също така снабдено с вградена акумулаторна батерия, която се зарежда чрез micro USB порт. Това ви осигурява по-дълго време на използване и по-удобно зареждане. Има и светещ бутон, който ви показва кога батерията се зарежда, за да можете да се подготвите навреме.

Фенерчето се предлага с ремък за ръка и micro USB - USB кабел в комплекта за зареждане. Така можете да го носите със себе си навсякъде и да го зареждате лесно и бързо.

Общите размери на фенерчето са 94 мм дължина и диаметър при рефлектора Ф 25 мм. Това го прави удобно за джоб или раница и го прави идеален компаньон за всяка приключенска активност.

Не пропускайте възможността да се въоръжите с това ултра ярко джобно фенерче XPE COB със ZOOM и да бъдете готови за всяка ситуация.
Подробности за продукта
2844-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай