Волтметър разклонител за запалка и зарядно за телефон за кола, с форма на чаша

Разклонител за запалка със зарядно и волтметър 3 в 1 - 12V

17,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1917-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме Ви висококачествен двоен разклонител за запалка на автомобил с два куплунга, който е идеалното допълнение към вашия автомобил. Този разклонител е създаден с цел да ви осигури удобство и функционалност при зареждането на вашия телефон и други устройства, докато сте в движение.

С формата на чаша, този разклонител е лек и компактен, което го прави перфектен за поставяне във всяка една поставка за чашка във вашето превозно средство. Неговият дизайн е създаден с мисъл за вашето удобство и лесно използване. С отделни бутони за включване и изключване на всяка една от куплунгите, можете да контролирате захранването на до две устройства едновременно, безопасно и без грижи.

Разклонителят разполага с вграден волтметър, който ви показва актуалното напрежение на автомобила в реално време. С помощта на интелигентния LED цифров дисплей, можете да следите напрежението и зареждащия ток на вашето устройство. Ако напрежението на автомобила е по-ниско от 12V, разклонителят ще ви предупреди с мигащи цифри, за да гарантира безопасността на вашите устройства.

За да предпази вашите скъпи уреди, разклонителят е оборудван с вградена защита от късо съединение и свръхнапрежение. Това ви осигурява сигурност и спокойствие при зареждането на вашите устройства дори по време на пътуване по неравни пътища.

Освен двата куплунга, разклонителят разполага и с два USB порта с обща мощност от 3.1A. Това ви позволява да зареждате едновременно две устройства като мобилни телефони, навигации, игри, DVD плейъри и много други. Вече няма да се притеснявате от батерията на вашите устройства, докато сте на път.

Този разклонител е създаден с висококачествени материали и безопасни технологии, за да ви предложи надеждност и дълготрайност. Неговият модерен и функционален дизайн ще придаде стил и удобство на вашето превозно средство.

Не се затруднявайте повече със зареждането на вашите устройства по време на пътуване. Изберете висококачествения двоен разклонител за запалка на автомобил с два куплунга и два USB порта. Насладете се на бързо и ефективно зареждане, безопасност и удобство, докато сте на път.
Подробности за продукта
1917-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай