Гривни против комари Green Luck в пет различни цвята за цялото семейство

Гривна против комари GREEN LUCK

0,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0321-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Гривните против комари Green Luck в пет различни цвята за цялото семейство са идеалното решение за предпазване от неприятните комари и насекоми. Създадени от микрофибърен материал и налични в атрактивни цветове, тези гривни са подходящи за всички, които искат да се насладят на лятото и да се радват на вечерната прохлада без да се тревожат за ухапванията.

Гривните Green Luck са напоени със специален екстракт от цитронела, който е изцяло безопасен за хората, но в същото време силно отблъсква комари, мухи, кърлежи и други насекоми. Въздействието на цитронелата е парализиращо за тези насекоми, без да ги наранява или унищожава. Това гарантира максимална защита без никакви опасности за здравето.

Един от най-големите предимства на тези гривни е, че могат да бъдат използвани и от деца. Децата са най-уязвими срещу ухапванията на насекомите и тези гривни предлагат надеждна защита с регулируема закопчалка, която ги прави подходящи за всяка възраст.

Още една голяма предимство на гривните Green Luck е техният дълъг срок на действие. Всяка гривна осигурява до 240 часа защита, което е достатъчно за една средна лятна почивка. Това означава, че можете да се насладите на природата без да се тревожите за комари и други насекоми.

Комплектът гривни против комари Green Luck е безопасен и лесен за употреба. Просто поставете гривната на китката, глезена или я закачете на дръжката на чантата или детската количка. След употреба, просто я приберете във фолиото.

Не е нужно да използвате токсични препарати или да опръсквате мястото, в което се намирате, за да се предпазите от насекомите. Гривните Green Luck са напълно безопасни за здравето и дължат своя ефект на натуралното масло от цитронела.

Със своята привлекателна визия и удобство на употреба, гривните Green Luck са идеалния аксесоар за лятото. Носете ги с увереност и се наслаждавайте на безгрижно лятно приключение без неприятни ухапвания.
Подробности за продукта
0321-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай