Мултифункционална закачалка - 2 броя

5,16 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1159219-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Мултифункционалната закачалка - 2 броя е перфектното решение за организиране и оптимизиране на вашия дом или офис. Тази невероятна комплект закачалки съчетава функционалност и стил, за да ви помогне да се справите с всекидневните предизвикателства по един лесен и ефективен начин.

С тези две мултифункционални закачалки можете да съхранявате и организирате всякакъв вид предмети - от дрехи и аксесоари до кухненски принадлежности и инструменти. Те са изработени от висококачествени материали, които гарантират здравина и дълготрайност.

Всяка закачалка разполага с иновативен дизайн, който ви позволява да закачите не само един, а няколко предмета наведнъж. Това ви осигурява максимална ефективност и пространствена икономия. В допълнение, всяка закачалка има вградена система за заключване, която гарантира, че вашите предмети остават сигурно закрепени и не падат.

С мултифункционалната закачалка - 2 броя, вие ще имате възможността да преустройвате и преобразявате вашия простор с лекота. Независимо дали сте в дома, офиса или гаража, тези закачалки ще ви помогнат да създадете система за съхранение и организация, която е и функционална, и естетична.

Не се задоволявайте с обикновени закачалки, които заемат място и не предлагат допълнителни функции. Изберете мултифункционалната закачалка - 2 броя и се насладете на удобството и практичността, които тя предлага. Независимо от това дали търсите решение за съхранение на дрехи, кухненски принадлежности или инструменти, тези закачалки ще ви помогнат да оптимизирате пространството си и да го направите по-функционално.

Инвестирайте в мултифункционалната закачалка - 2 броя и се насладете на организацията и подредбата във вашето ежедневие. Не пропускайте възможността да се възползвате от технологичните иновации и стилните решения, които тази закачалка предлага. Поръчайте сега и преобразете своя дом или офис с лекота и елегантност.
Подробности за продукта
1159219-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай