Фар за велосипед със сензор за включване и USB зареждане

Супер мощен водоустойчив USB Led фенер за велосипед

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
3137-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Доставете си безопасността и удоволствието от каране с велосипеда на съвсем ново ниво с нашия акумулаторен LED фенер за колело със сирена и сензор за светлина. Този модерен велосипеден фар и звукова сирена са създадени да осигурят ясна видимост и безопасност на пътя, като в същото време предлагат удобство и удоволствие по време на карането.

Със своите 300LM мощност, нашият фар осигурява достатъчно ярко осветление, за да бъдете видими дори в най-тъмните условия. И с три различни режима на работа, можете да изберете подходящия режим за всяка ситуация. От 100% централен и мигащи червени линии, до 50% централен и светещи червени линии, и мигащ централен и мигащи червени линии - имате контрола над вашата видимост.

Но не само това, нашият фар е оборудван със сензор за автоматично включване, който осигурява удобство и спестява батерия. Когато светлината стане недостатъчна, фарът автоматично се включва, за да ви осигури максимална видимост.

Но това не е всичко! Нашата велосипедна сирена също ще ви помогне да се чувствате по-сигурни на пътя. Със своите 80dB сила, сирената ще предупреди околните за вашето присъствие и ще ви помогне да избегнете нежелани инциденти. И с пет различни звуци на разположение, можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Фенерът и сирената са водоустойчиви със степен на защита IPx5, което означава, че можете да ги използвате дори и при влажни условия. И с работно време от 3 до 8 часа, можете да се наслаждавате на безпроблемни карания без да се тревожите за батерията.

Комплектът включва фенер с датчик за светлина, стойка за фенера и USB кабел за зареждане. Така че няма нужда да се притеснявате за намирането на допълнителни аксесоари - всичко, от което се нуждаете, вече е включено.

И накрая, със своите компактни размери и леко тегло от само 68 грама, нашият фенер е лесен за монтаж и не заема много място.

С нашия акумулаторен LED фенер за колело със сирена и сензор за светлина, вие няма да компрометирате с вашата безопасност и удоволствие от карането. Заредете се сега и се наслаждавайте на забавни, безопасни и комфортни карания с велосипеда!
Подробности за продукта
3137-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай