Микрофибърна четка за почистване на автомобил с телескопична дръжка

Четка от микрофибър за миене  на автомобил, телескопична, до 95 см.

6,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
1686-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да Ви представим микрофибърната четка за почистване на автомобил с телескопична дръжка. Тази малка, но мощна четка е идеалното решение за всички автомобилни собственици, които търсят бърз и лесен начин за премахване на праха и полиране на колата си.

Снабдена с удължаваща се дръжка, тази четка е създадена да осигури оптимално почистване и полиране на автомобила Ви. Нейната мека и нежна глава е направена от памук, който гарантира безупречни резултати без да наранява повърхността на автомобила. Със своята специална конструкция, тази четка премахва всички замърсявания и оставя колата наистина блестяща.

Освен своята висока ефективност, тази четка се отличава и със своя удобен дизайн. Тя е снабдена с телескопична дръжка, която може да се регулира според вашите нужди. С дължина до 92 см и възможност за допълнително разтваряне до 14 см, тази четка ви позволява да достигнете всички труднодостъпни места на автомобила с лекота. Дръжката е също така удобна за захващане и не се хлъзга по ръката.

Тази микрофибърна четка е направена с мисъл за вашата удобство. Със своите компактни размери, тя може да бъде съхранена навсякъде и да бъде лесно носена с вас навсякъде. След употреба, можете да я сгънете и да я приберете в преносимата си опаковка, която е включена в комплекта. Това ви позволява да я имате винаги под ръка за бързо и лесно почистване на автомобила си.

Независимо дали искате да премахнете праха от колата си или да я полирате, микрофибърната четка за почистване на автомобил с телескопична дръжка е идеалният избор за Вас. Сега можете да се насладите на безупречна чистота и блясък на колата си, без усилия и без да използвате няколко различни инструмента. Почистването на автомобила Ви никога не е било по-лесно и по-удобно!

Включено в опаковката:
- 1 х Микрофибърна четка за почистване на автомобил с телескопична дръжка

Не се колебайте да си поръчате тази уникална четка и да се насладите на безупречна чистота и блясък на колата си. Оставете прахта да се превърне в минало и се насладете на перфектно почистен и полиран автомобил с микрофибърната четка за почистване на автомобил с телескопична дръжка.
Подробности за продукта
1686-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай