Силиконово перо за подсушаване на автомобил

Силиконово перо за подсушаване на прозорци и всякакви гладки повърхности

2,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1688-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовото перо за подсушаване на автомобил е идеалното инструмент за всеки, който желае да бъде бърз и прецизен във всяка работа. Това перо е предназначено предимно за хората, които работят на автомивка или предпочитат да си мият колата сами. След като измиете колата, преди да започнете да я подсушавате с гюдерия, е важно да оберете останалата вода от покрива, стъклата и другите главно хоризонтални повърхности с този инструмент. Просто преминете силиконовото перо в посока към улеите за оттичане на вода на вашия автомобил и готово. Повторете движенията, докато оберете основното количество останала вода, а после вече можете да включите гюдерията в процеса на финално подсушаване.

Но употребата на това почистващо перо не се ограничава само до автомобили. Можете също така да го използвате за почистване на прозорци, индустриални кухненски и производствени плотове, като с негова помощ ще спестите много време и енергия. С оптималната си дължина от 30 см, еластичното силиконово перо разполага с удобна, ергономична и противоплъзгаща дръжка за работа без умора.

Описание:
- Материал: пластмаса, силикон за професионална и лична употреба
- Удобна ергономична дръжка
- Дължина: 30 см
- Идеално за отстраняване на вода и други течности от гладки повърхности
- Бързо съхнене

Силиконовото перо за подсушаване на автомобил е незаменим помощник за всеки, който цени качеството и ефективността в работата си. Необходимото инструментче, което ще ви помогне да подсушите автомобила си или да почистите гладките повърхности в дома или на работното място. Не губете време и енергия с некачествени продукти, а се доверете на силиконовото перо за подсушаване на автомобил и се насладете на бързи и безупречни резултати.
Подробности за продукта
1688-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай