Скреч карта на Света за изтриване

Скреч карта на света в тубус, подходяща за подарък

17,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1078-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Скреч карта на света за изтриване - един уникален начин да запазите спомените от вашите пътешествия! Тази Скреч карта на света Делукс (Deluxe Edition) е перфектна за всички любители на приключенията и откривателите. С нея можете да отбележите всички места и държави, които сте посетили, като просто изтриете с монета. Ако пътуването е вашата страст, то тази световна карта за изтриване е именно за вас!

Тази оригинална идея за подарък е практична, интересна и забавна комбинация за запаметяване на вашите незабравими пътешествия. Вие ще можете да се връщате към спомените от всяко посетено място, като просто погледнете изтритата площ. Картата е създадена с много детайли и интересни географски детайли, които ще ви предоставят информация за сушата и океанския релеф. В комплекта е включена и кутия във формата на туба, в която можете да съхранявате картата.

Не само че тази Скреч карта на света е идеална за запазване на спомените от вашите пътешествия, но тя може също да бъде и стилна декорация за вашия дом или офис. Съчетайте практичността и красотата на тази карта, за да създадете по-добро настроение в пространството си.

Характеристиките на Скреч картата на света са впечатляващи. Тя разполага със стилна визия в черно и златно, която ще придаде елегантност на всяко помещение. Допълнително, картата включва интересни острови и градове, които да откриете и изтриете. Тя е много детайлна и подходяща както за мъже, така и за жени. Размерите й са 88.1х52см, което я прави достатъчно голяма, за да можете да я закачите на стената.

Със своята функционалност и красота, Скреч картата на света за изтриване е най-добрият начин да запазите спомените от вашите пътешествия и да създадете уникален и стилен декоративен елемент във вашия дом или офис. Поръчайте сега и се насладете на едно незабравимо пътешествие през спомените!
Подробности за продукта
1078-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай