Мощна соларна индукционна лампа с 32 диода

Външна соларна, водоустойчива лампа с 32 СОВ диода

14,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1828-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на соларната индукционна лампа с 32 диода! Търсите перфектната външна осветителна система, която да осигури комфорт и сигурност в градината или пред вашия дом? Тогава това е идеалният продукт за вас!

Тази стенна соларна лампа притежава всичко необходимо, за да посрещне вашите нужди и предпочитания. Със своя индукционен датчик за откриване на движение, тази лампа осигурява автоматично осветление при необходимост и спестява енергия, като се изключва сама. Предлага се и с три режима на светене, за да можете да изберете най-подходящия за вас, включително ярка бяла светлина.

Тази соларна лампа е разработена с изчистен и стилен дизайн, който ще допълни всяко външно пространство. Но това не е всичко - тя е идеална за хора, които се грижат за околната среда, защото се захранва напълно от слънчевата енергия. Със своя вграден соларен панел, тази лампа може да преобразува до 17% от слънчевата светлина в електричество и да осигури до 8 часа непрекъснато осветление след пълно зареждане.

Монтажът на тази соларна лампа е изключително лесен и не изисква специални умения. Тя може да се монтира на стената без нужда от окабеляване или сложни инсталации. Корпусът й е изработен от водоустойчив и издръжлив на високи температури материал, който гарантира нейната дълготрайност и надеждност.

Наличието на сензор за движение и обхват от 3 метра осигурява удобство и сигурност при всяко придвижване вън. Вече няма да се тревожите, че забравяте да включите или изключите лампата, тъй като тя ще реагира автоматично на вашето присъствие.

Размерите на тази мощна соларна лампа са 12.4 х 9.6 х 4.8 см, което я прави компактна и лесна за поставяне. Тя е водоустойчива със степен на защита IP64 и може да работи в широк диапазон от температури (-5 ℃ - 60 ℃), което я прави идеална за всякакви атмосферни условия.

Стилна визия, ярка светлина и лесен монтаж - това са само някои от предимствата, които ще получите с тази соларна индукционна лампа с 32 диода. Тя е идеалното решение за вашето външно осветление, което ще ви осигури комфорт и сигурност през цялата година. Направете градината си или предния вход на вашия дом ярък и приветлив с тази мощна соларна лампа!
Подробности за продукта
1828-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай