ЛУНА Лампа за стена с дистанционно

LED стенна лампа луна-LUNA

28,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
1114-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
ЛУНА Лампа за стена с дистанционно е перфектният избор за да създадете магическа и романтична атмосфера във всяка стая. Тази красива, стенна, нощна лампа наподобява Луната по такъв начин, че изглежда изключително реална и точна. Специално създадена със специфичния релеф, характерен за Луната, тази лампа ще ви предложи уникално изживяване.

Тя разполага с различни фази на светене, които създават илюзията за пълна луна, полумесец или лунен сърп. Можете да изберете вашата предпочитана фаза или да настроите автоматичен режим, в който светлината на лампата ще се променя на всеки 5 секунди. Когато в стаята е тъмно, лампата се включва автоматично, за да създаде още по-мистериозна атмосфера.

ЛУНА Лампа за стена с дистанционно разполага с дистанционно управление, което ви позволява да контролирате различните режими на работа на лампата. С обхват от около 4 метра, можете да настроите вашата любима фаза на Луната от разстояние.

Тази лампа е удобна и практична, тъй като разполага с автоматично изключване след 45 минути в автоматичен режим. Така вие можете да се релаксирате и да се наслаждавате на магията на Луната, без да се притеснявате за излишна консумация на енергия.

ЛУНА Лампа за стена с дистанционно работи с батерии, които не са включени в комплекта. Захранва се с 4 бр. АА батерии, докато дистанционното управление изисква 2 бр. ААА батерии. Това ви дава свобода да я ползвате навсякъде без ограничения.

Не само, че ЛУНА Лампа за стена с дистанционно е страхотен допълнителен елемент за всяка стая, тя също така е изработена от висококачествена ABS пластмаса, която осигурява дълготрайност и издръжливост. С размери 25 х 25 х 7 см, тя се вписва перфектно във всяко пространство.

Комплектът включва 1бр. стенна лампа Луна и 1бр. дистанционно управление. Това е идеалният подарък за всеки, който обича да създава уют и атмосфера на мечта в своя дом.

Добавете малко магия във вашия дом с ЛУНА Лампа за стена с дистанционно и се насладете на неповторимо изживяване всяка вечер.
Подробности за продукта
1114-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай