Звезден проектор с високоговорител и дистанционно управление 2в1

Въртящ се звезден проектор с високоговорител и дистанционно управление 2в1

29,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3853-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви уникален звезден проектор с високоговорител и дистанционно управление 2в1. Този проектор е идеална алтернатива на нощната лампа и ще създаде уникална, вълшебна атмосфера във всяка стая. Без значение дали става въпрос за детска стая, парти, романтична среща, празници или сватби, този проектор ще ви предостави незабравими моменти.

Проекторът за нощно небе предлага ефектен ефект на звездната мъглявина, който ще преобрази всяка стая. Можете да избирате от 24 цветови комбинации и да ги смесвате, за да създадете уникални светлинни ефекти. Това ви позволява да проектирате свое лично звездно небе. Функцията таймер ви позволява да настроите работното време на 1 или 2 часа, което е идеално за приспиване на дете или за оставяне на устройството да се изключи след определено време. Освен това можете да регулирате яркостта на проектора на три нива и да изберете скоростта на движение.

Това устройство предлага музикална функция чрез Bluetooth връзка. Можете да се свържете с проектора чрез вашия телефон и да възпроизвеждате музика, а осветлението ще се регулира спрямо неговия ритъм. Това е идеално както за приспиване на дете, така и за домашни парти с приятели.

Не само ще създадете уникална атмосфера, но също така ще преоткриете вашия интериор. Звездният проектор пренася космическия елемент във всяка обикновена стая и ви позволява да се чувствате специални дори по време на ежедневните дейности.

Управлението на проектора е много лесно с дистанционното управление. Можете да избирате цветове и техните комбинации, да регулирате яркостта и скоростта на въртене, както и да контролирате музикалния плейър. В пакета са включени звезден проектор, дистанционно управление и кабел за зареждане с USB.

Преоткрийте вълшебството на звездите с този уникален звезден проектор с високоговорител и дистанционно управление 2в1. Създайте незабравима атмосфера и превърнете всяка стая във вълшебно пространство.
Подробности за продукта
3853-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай