Прожектор - Звездно Небе

Романтичен планетариум - проекционна лампа за дома

21,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0191-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Искате да създадете романтична и вълнуваща атмосфера във вашата спалня? Тогава се нуждаете от нашата творческа прожекционна LED лампа за Нощна светлина и Звездно небе! Тя може да превърне вашата нощ в мечтателно звездно небе и да ви потопи в романтична обстановка. Забравете за всичко след напористия ден на работа, изключете всички светлини и се насладете на почивка в космоса.

Почивайте в спокойствие и уют, наслаждавайки се на феерична нощна среща сами или с любим човек. Нашата прожекционна лампа е идеален подарък за децата, тъй като помага за развитието на техните въображение и създава приказна атмосфера в стаята.

Това уникално устройство ви позволява да настроите желаната звездна карта в зависимост от вашата географска ширина, датата и часа на деня. За да го използвате, просто го поставете на подходящо място и наслаждавайте се на прекрасната прожекция на звездите върху тавана и стените на стаята ви.

Нашата LED лампа е снабдена с въртяща се основа и компас, които ви позволяват да я подравнявате спрямо вашето местоположение и времето от годината, за да можете да виждате ясното нощно небе около вас. Тя също така е напълно регулируема, за да можете да следите движението на небето с напредването на годината.

Нашата прожекционна LED лампа е идеална за феновете на астрономията или астрологията, романтиците и всеки, който обича звездната светлина. За максимално удобство, доставяме ви лампата с готова за сглобяване звездна светлина и бързо инсталиране.

Превърнете вашата спалня в пространство на мечтите с нашата творческа прожекционна LED лампа за Нощна светлина и Звездно небе. Поръчайте я сега и създайте романтична и фантастична обстановка във вашия дом!
Подробности за продукта
0191-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай