Домакинска силиконова ръкавица, ръкохватка с 5 пръста

Силиконова ръкавица с пръсти

7,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2081-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание:
Домакинската силиконова ръкавица с пет пръста е перфектното допълнение към вашата кухненска колекция. Тя е създадена с мисъл за вашата удобство и безопасност и предлага множество функционалности. Тази голяма ръкавица в лилав цвят е идеална за работа с горещи съдове, за барбекю или дори за миене на чинии.

Специалният релефен дизайн на ръкавицата предотвратява хлъзгането и осигурява стабилност и контрол върху горещите предмети. Дългият маншет на ръкавицата предпазва вашите ръце от контакт с горещата фурна и ви осигурява максимален комфорт и защита.

Изработена от висококачествен силикон, тази ръкавица е термоизолираща и надеждна. Нейният релефен дизайн във формата на сърчица не само предоставя естетическо удоволствие, но и осигурява по-добър захват и контрол върху горещите съдове.

Тази домакинска ръкавица е лесна за почистване и съхранение, а също така разполага и с практична закачалка, която ви позволява да я държите на удобно място, за да я имате винаги на разположение.

Комплектът включва една силиконова домакинска ръкавица с пет пръста, която е достатъчно универсална и удобна за всяка домакиня. Независимо дали готвите, печете или миете, тази ръкавица ще ви осигури необходимата защита и удобство.

Добавете комфорт и безопасност във вашата кухня с тази силиконова ръкавица с пет пръста. Позволете си да се насладите на готвенето без да се притеснявате от изгаряния и травми. Разнообразете своите кулинарни умения с този практичен и полезен кухненски аксесоар.

Нека силиконовата ръкавица стане ваш незаменим помощник в кухнята и ви помогне да се насладите на моментите на готвене и хранене със семейството и приятелите. Не се колебайте да я пробвате и да откриете всички предимства, които тя предлага.
Подробности за продукта
2081-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай