Метална поставка за сешоар за стената

Стенна поставка за сешоар

7,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2151-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви металната поставка за сешоар за стената, която съчетава практичност, елегантност и издръжливост. Това стилно аксесоар ще ви помогне да държите сешоара си на удобно и достъпно място, като същевременно ще добави шик и функционалност към вашия салон.

Изработена от висококачествена неръждаема стомана с изящно хромирано покритие, тази поставка е гаранция за здравина и издръжливост. Забравете за пластмасовите стойки, които не могат да се справят с натоварването и нагряването, свързани с работата на професионален сешоар. Тази метална поставка е създадена да издържи и да ви служи в продължение на дълги години.

Дизайнът на поставката е изключително приятен и модерен. С формата на спирала, тя е съобразена с големината на почти всички модели професионални сешоари. Монтажът е бърз и лесен, благодарение на вградените отвори, които позволяват закрепване на поставката с дюбели и болтове. В резултат, поставката е стабилно закрепена на стената и гарантира сигурността както на самият сешоар, така и на околните обекти.

Но тази поставка не е просто стилно допълнение към вашия салон. Тя е предназначена да подпомогне вашия работен процес и да спести време и усилия. Сешоарът е от съществено значение за фризьорите, като с него завършва всяка операция - подстригване, боядисване, измиване и оформяне на косата. Имайки поставката за сешоар на удобно разстояние от вас, вие ще имате лесен достъп до него и ще може да се фокусирате върху творческия процес, без да се притеснявате за неговото местоположение.

Не пренебрегвайте детайлите, когато обзавеждате своя салон. Малките неща имат голямо значение. Затова, допълнете своята поръчка с тази чудесна поставка за сешоар. Тя ще добави стил и удобство към вашия простор, като същевременно ще ви помогне да организирате своите инструменти по най-практичния начин.

Характеристики:
- Материал: висококачествена стомана
- Размери: 9/9/12.5 см
- Цвят: светлосив мат

Не се колебайте да добавите тази метална поставка за сешоар към вашата колекция от професионални инструменти. Тя е идеалното решение за фризьори, които се стремят към перфектност във всеки аспект от своята работа.
Подробности за продукта
2151-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай