Ръчна преса за чесън от неръждаема стомана

Мултифункционален кухненски помощник за пресоване на чесън

3,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
черна 2761-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
С висококачествена ръчна преса за чесън от неръждаема стомана, приготвянето на вкусни ястия ще стане лесно и бързо. Този мултифункционален инструмент е идеалният помощник за всяка домакиня. Неговата завихряща сила ще ви помогне да смелете чесън, чили, лук и други подобни съставки без усилие и без да се налага да напрягате ръцете си. Пресата е изработена от устойчива и висококачествена неръждаема стомана, което я прави издръжлива и дълготрайна.

Тази многофункционална преса е снабдена с пластмасова дръжка, която е удобна за захващане и не позволява на миризмата на чесъна да се полепи по ръцете ви. Просто поставете чесъна върху дъската за рязане и натиснете ролката на пресата за няколко секунди. Резултатът ще бъде равномерно смляно съдържание с желаната консистенция.

Дизайнът на тази ръчна преса за чесън е модерен и уникален. Той не само че е красив, но и функционален. Този инструмент е създаден да предпази ръцете ви от миризми и наранявания. Лесен за почистване, с висококачествена пластмасова дръжка и издръжлива част от неръждаема стомана, тази преса е перфектното допълнение към всяка модерна кухня.

Характеристиките на този продукт включват материала му - неръждаема стомана, което го прави издръжлив и устойчив. Пресата е подходяща за трошене и смилане на чесън, джинджифил, чили и други подобни съставки. Тя е лесна за почистване след употреба и има компактен дизайн, който я прави лесна за съхранение и използване. Размерите й са 10x 7x 5 см, а теглото - 115 гр.

При поръчка на тази ръчна преса за чесън ще получите един брой от продукта. В опаковката е включена и удобна кука, която ви позволява лесно да я приберете след употреба. Насладете се на готвенето с този уникален инструмент, който ви осигурява бързо и лесно смилане на чесъна и други подобни съставки.
Подробности за продукта
черна 2761-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай