Силиконова четка за почистване на тоалетна чиния със стойка

Силиконова четка за почистване на тоалетна чиния със стойка

8,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3858-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовата четка за почистване на тоалетна чиния със стойка е перфектното допълнение към всяка баня. Тя е не само красива, но и удобна за използване. С нейния компактен размер, тя се вписва лесно в тесното пространство до тоалетната. Главата на четката е безшевна, което я прави лесна и удобна за почистване. Без остатъчни материали в тоалетната, четката гарантира дълъг експлоатационен живот и дори почиства в ъглите.

Силиконовата глава на четката предотвратява събирането на косми и други малки отпадъци, което е обичайна проблема със стандартните четки за тоалетна. Дръжката е достатъчно дълга, за да достигне и най-недостъпните места в тоалетната чиния, без да се изцапате. Главата на четката е водо-отблъскваща, което предотвратява неприятното капене. С не плъзгащо се сцепление, усилията и трудът при почистване са намалени.

Силиконовата четка за почистване на тоалетна чиния със стойка е не само практична, но и стилна. Монтира се лесно на стената, без дупчене и пирони, благодарение на включения неинвазивен стикер. Тя се вписва перфектно във всяка баня със своя компактен и изчистен дизайн.

Комплектът включва силиконова четка с дръжка, поставка и двойнолепяща лепенка за стенен монтаж. Така можете да се насладите на перфектно чиста тоалетна чиния без усилия и без да се притеснявате от неприятни миризми и бактерии.

Не се колебайте - силиконовата четка за почистване на тоалетна чиния със стойка е незаменим помощник във вашата баня. Тя е издръжлива, екологична и ще ви служи дълго време. Наред с това, почистването на вашата тоалетна чиния никога не е било по-лесно и приятно. Заложете на качеството и функционалността на силиконовата четка и се насладете на безупречна чистота във вашата баня.
Подробности за продукта
3858-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай