Риболовна Въдица, Химикалка

КОМПАКТНА ВЪДИЦА ЗА РИБОЛОВ

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0853-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви мини джобна телескопична риболовна въдица, която се представя като химикалка. Тази уникална въдица е идеалното подаръчно предложение за всеки риболовец. С компактните си размери от само 21 сантиметра в сгънато състояние и тегло от едва 100 грама, тя е най-малката въдица в света, която можете да използвате за лов на риба.

Тази мини въдица има удобен дизайн, който имитира химикалка и я прави изключително лесна за носене и използване. Когато е прибрана и затворена с капачката си, въдицата заема размери на писалка, но когато бъде разпъната, дължината и се умножава по 5 и става цели 1 метър. Това я прави изключително удобна за използване в различни условия и места.

Въдицата е изработена от издръжлив стъклопласт, който осигурява нейната здравина и устойчивост на опън. Тя притежава пет броя секции и четири броя водачи, които гарантират гладкото и лесно движение на влакното. Алуминиевата макара с предна и задна тресчотка осигурява пълен контрол при изтегляне на рибата. Дръжката на въдицата е здрава и удобна за държане, като я прави подходяща за риболов както на река, така и на море. Можете да я използвате от брега, от лодка или дори на лед.

Най-голямото предимство на тази мини въдица е, че можете да я носите със себе си навсякъде и по всяко време. С компактните си размери, тя ви осигурява възможността да я прибирате в ръчния багаж и да я използвате винаги, когато усетите желание за риболов. Независимо дали сте начинаещ рибар или дете, тази мини въдица е идеална за вас. Тя е олекотена, компактна и лесна за използване.

В комплекта с въдицата получавате пълен набор от аксесоари за риболов, включително макара, корда, кукички, плувки и силиконови червейчета. Това означава, че няма да имате нужда от нищо друго, освен желание за риболов и кулинарни идеи за готвене на уловената риба.

Риболовната въдица-химикалка е истинска, напълно функционираща въдица с джобни размери. Тя е перфектното съчетание от практичност и удоволствие от риболова. Насладете се на незабравими моменти на риболов с тази мини въдица, която ви позволява да го правите навсякъде и по всяко време.
Подробности за продукта
0853-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай