3D масажор за лице и тяло за подобряване еластичността на кожата

3D МАСАЖОР ЗА ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО

9,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1971-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви уникален 3D масажор за лице и тяло, който ще подобри еластичността на вашата кожа и ще ви осигури релаксиращ масаж в комфорта на вашия дом.

Този изключителен масажор използва нова технология, която включва германиеви минерали, създаващи ефект на естествен биоток на повърхността на кожата. Той помага за тонизиране и повдигане на кожата, възстановявайки нейния естествен блясък. Микротокът, генериран от масажора, представлява ефективна професионална терапия на кожата и е идеален за превенция срещу стареенето.

Но това не е всичко, което може да ви предложи този масажор. Той има и други приложения, като помага при зарастване на рани, мускулна рехабилитация и дегенерация на макулата. Неговите невероятни резултати са доказателство за ефективността му във всички тези случаи.

Съставен от тяло и 3 въртящи се сфери от германиеви минерали, този масажор може да се използва за масаж на тялото, лицето, ръцете, краката, бедрата и гърба. Той постига ефект на отслабване, лифтинг на лицето и стягане на кожата. Освен това подобрява кръвообръщението и метаболизма, стимулира производството на колаген и премахва целулита.

Масажорът е изключително лесен за употреба и ви предоставя само удоволствие, без никакъв дискомфорт или излишно напрежение. Неговият компактен размер ви позволява да го използвате във всяка част от тялото си - лицето, талията, краката, ръцете, гърдите и задните части.

Масажорът е изработен от висококачествени материали като ABS смола, алуминий, неръждаема стомана и Soft смола. Също така е оборудван с Alpha Ballic Platinum масажиращи точки и PT Platinum ролер.

В комплекта е включен 3D масажор за лице и тяло, който ще ви помогне да запазите младостта си за години напред. Не пропускайте възможността да се поглезите с този незаменим продукт за подобряване на кожата и релаксация на мускулите. Поръчайте го сега и се насладете на неговите невероятни ползи!
Подробности за продукта
1971-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай