Spa четка за почистване на лице 5 в 1

Електрическа четка за почистване на лицето 5в1

11,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1329-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим нашата Spa четка за почистване на лице 5 в 1. Това е електрически козметичен уред, който ще ви помогне да постигнете професионални резултати дори в уютната обстановка на вашия дом.

Нашата четка ефективно почиства кожата на лицето в дълбочина, масажира и хидратира клетките, стимулирайки производството на колаген и разграждайки излишните подкожни мазнини. Това води до изглаждане на фините линии и бръчици, успокояване и стягане на кожата на лицето, подобряване на нейното състояние и правене я гладка и еластична.

Нашата Spa четка идва с 5 различни приставки, които лесно се почистват с хладка вода и сапун. Приставката с четка е идеална за деликатно почистване и отстраняване на всички несъвършенства и сухи участъци по кожата. Въртящите се топчета на втората приставка масажират кожата, подобряват кръвообращението и еластичността й, намаляват умората и напрежението. Грапавата приставка е специално предназначена за отстраняване на несъвършенства и изглаждане на по-твърдите участъци по кожата на лактите. Меката гъба на четвъртата приставка почиства и тонизира кожата в дълбочина и без усилие отстранява грим и повърхностни замърсявания. Накрая, приставката с гладка и деликатна гъба е идеална за зоната около очите, скулите и бузите.

Нашата Spa четка има два режима на работа - по-бавен и по-бърз. Това ви дава възможност да регулирате процеса на работа според вашите нужди и предпочитания.

За да използвате четката, поставете желаната приставка върху уреда и с въртеливи движения наподобяващи осмица, третирайте различните участъци от кожата. Препоръчваме да извършвате процедурата в продължение на 15 минути, като наблягате и задържате повече върху проблемните зони.

Нашата Spa четка е лека и удобна, с тегло само 180г, и работи с две батерии от тип АА. При употреба, моля, спазвайте някои предпазни мерки - не използвайте уреда върху суха кожа, не го мийте с препарати, съдържащи алкохол, и не го мийте с вода с температура над 50°C. След употреба, оставете приставките и уреда да изсъхнат на открито на стайна температура.

Нашата Spa четка за почистване на лице 5 в 1 е перфектният козметичен уред, който ще ви помогне да постигнете красива и здрава кожа. Поръчайте сега и се насладете на професионални резултати от удобството на вашия дом.
Подробности за продукта
1329-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай