5 SECOND FIX Система за залепяне

Система за залепяне с течна пластмаса 5 second fix

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1334-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
5 SECOND FIX Система за залепяне е революционна писалка, която ще ви помогне да поправите всякакви повредени предмети за броени секунди. Всеки предмет може да се скъса или счупи, но благодарение на системата за залепяне с течна пластмаса 5 SECOND FIX, това вече не е проблем. Просто нанесете специалната течност и я втвърдете с UV лампата.

Течната пластмаса на 5 SECOND FIX е идеална за запълване на наранени или спукани автомобилни стъкла, бижута и много други. Предимството пред другите секундни лепила е, че не се втвърдява преди да бъде облъчена с UV светлина, което значи, че няма опасност всичко около вас да се изцапа и да залепне, преди да сте разбрали. Течната пластмаса остава прозрачна след втвърдяване и еластична. Тя не оставя лепкави следи.

Как функционира системата за заваряване с течна пластмаса 5 SECOND FIX? Просто нанесете сместа на желаната повърхност и напаснете частите, които искате да залепите. След това активирайте течността с ултравиолетовата светлина от UV лампата за по-малко от 5 секунди. Ефектът е на лице - всичко е фиксирано без проблем. Течната пластмаса на 5 SECOND FIX е гъвкава и може да се шкури и боядисва при необходимост. Тя създава здрава свръзка, спира течове и запълва пукнатини. Освен това, течната пластмаса е устойчива на вода и подходяща за залепяне на пластмаса, метал, плат, дърво, текстил, стъкло, играчки, бижута, скъсани кабели, кейсове на телефони и много други.

Дизайнът на системата за залепяне с течна пластмаса 5 SECOND FIX е също толкова привлекателен, колкото и функционалността й. Опаковката е изработена от пластмаса в черен цвят с бели надписи. Има интересен дизайн, като е под формата на писалка, с предпазна капачка. В горната част се намира синя UV лампа, чрез която течната пластмаса се "изпича". Долната част на писалката е изключително тънка, което ви позволява да залепяте и най-фините предмети.

Техническите характеристики на системата за залепяне с течна пластмаса 5 SECOND FIX са: дължина на писалката - 13 см, количество - 4 грама, размер на опаковката - 23 см х 12,5 см х 3 см.

В пакета на системата за залепяне с течна пластмаса 5 SECOND FIX ще намерите самата писалка и UV лампа. Така че, не чакайте повече - поръчайте своята система за залепяне с течна пластмаса 5 SECOND FIX и се насладете на бързи и лесни ремонти на всякакви предмети.
Подробности за продукта
1334-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай