USB DVR устройство за видеонаблюдение през компютър

4 канален USB Capture DVR платка за видеонаблюдение

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0127-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
USB Capture DVR платката за видеонаблюдение е идеалното решение за всеки, който иска да запази и контролира своето пространство. Това устройство ще ви осигури висококачествено видео и аудио, без нужда от сложна инсталация или външно захранване. Просто го свържете с компютъра си чрез USB порта и сте готови да започнете видеонаблюдението.

DVR адаптерът предоставя възможност за трансфер на данни от аналоговите камери за видеонаблюдение към вашия компютър. Той преобразува аналоговия сигнал в дигитален и ви позволява да гледате, превъртате и запазвате информацията в различни дигитални формати. Така можете да запазите важните видео материали от CCTV камерите си в реално време на хард диска си.

USB Capture DVR платката е изключително удобна, тъй като се свързва директно с вашия компютър чрез USB порта, без да се налага да ползвате допълнителна техника. Това ви спестява време и гарантира бърз и лесен достъп до видео материалите от устройствата за видеонаблюдение.

С 4 канала за свързване с аналогов източник, тази платка ви позволява да свържете няколко камери едновременно. Можете да осъществите връзка между аналоговия източник и компютъра си с помощта на CCTV кабелите. Това устройство поддържа важни характеристики като компресия на данните, брой кадри в секунда и бит рейт от 10 Mbps.

Това устройство има разнообразни формати за запис, включително DVD, Mp4 и VCD, което го прави подходящо и за конзолни игри. Също така, той поддържа телевизионните стандарти PAL и NTSC и осигурява full screen резолюция до 720 х 480px.

Софтуерът, който получавате с платката, ви позволява да управлявате плейбека от компютъра си. Можете да търсите файлове по час/дата и име на файл, както и да извършвате редакция на видеото и картината. Софтуерът също включва функционалности като известяване при загуба на запис, запълване на пространството на хард диска и нотификации при засичане на движение.

USB Capture DVR платката е идеално допълнение към всяка аналогова техника за видеонаблюдение. Използвайте я, за да свържете камерата си вкъщи, в офиса или склада си с компютъра или монитора. Тя е подходяща за обществени сгради, административни центрове или училища, които използват охранителни камери.

Размерите на платката са 88 х 18 х 28 мм, което я прави компактна и лесна за поставяне. Закупете USB Capture DVR платката и се уверете, че вашето пространство е под контрол.
Подробности за продукта
0127-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай