Електрически Фитнес Колан AbGymnic

Фитнес колан за отслабване и оформяне на мускули AbGymnic

Ограничено специално предложение
12,90 лв. (с ддс) 18,90 лв.
Reduced price-6,00 лв.
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0161-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Искате ли да постигнете идеалната фигура, без да отделяте безкрайно много време за тренировки в залата? Сега имате възможността да промените своя живот с електрическия фитнес колан AbGymnic! Този удивителен мускулен стимулатор ще ви помогне да тонизирате и оформите тялото си, без никакви физически усилия.

С AbGymnic, можете да се наслаждавате на усещането, което нормално бихте получили от интензивна тренировка. Електроимпулсите на колана свиват и разпускат мускулите ви, създавайки същото усещане, като когато правите коремни преси или бягате. Но вие не трябва да правите нищо освен да носите колана!

Този фитнес колан е оборудван с различни степени на интензитет, което ви позволява да регулирате тренировката според вашите нужди. Ще забележите, че освен стягане на мускулите, с колана се постига и намаляване на обиколката на талията.

Сега представете си, че можете да постигнете перфектната фигура, докато си почивате на дивана! С AbGymnic вече не е нужно да изпотявате часове в залата или да следвате строги диети. Този уникален фитнес колан ви дава възможността да тренирате и да постигнете резултати, докато се отпускате.

AbGymnic работи на принципа на електростимулацията, която е до седем пъти по-ефективна от нормалните упражнения. Той предлага 6 програми и 10 нива на интензивност, което го прави подходящ за начинаещи и напреднали.

Коланът е изключително лесен за употреба и не изисква мрежово захранване. Той работи с една батерия AG 13, която е включена в комплекта. Това ви позволява да го използвате почти навсякъде и по всяко време.

Не се притеснявайте за времето, което трябва да отделите за тренировката. С AbGymnic ви е нужно само 30 минути на ден, за да постигнете резултати.

Допълнително, в комплекта получавате неопренова контактна подложка, мобилен управляващ микропроцесор AbGymnic, две батерии AG 13 и революционен гел AbGymnic, който да нанасяте преди употреба с цел загряване на мястото.

Не чакайте повече, променете своя живот сега с AbGymnic - най-лесният начин да постигнете тялото на мечтите си!
Подробности за продукта
0161-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай