Виброколан Велформ Сауна ефект и Масаж

ВИБРО-САУНА КОЛАН VELFORM ЗА ОТСЛАБВАНЕ И СТЯГАНЕ

29,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
0287-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Виброколанът със Сауна Масаж Велформ е иновативен продукт, който ще ви помогне да постигнете идеалното тяло, което сте винаги желали. Следвайки научените методи за SEO оптимизация, Ви представяме този уникален колан, който съчетава термомасаж със сауна ефект.

Отслабването и оформянето на тялото винаги са били предизвикателство, но сега можете да ги постигнете по-лесно и бързо с масажиращия виброколан Velform. Този колан може да се постави върху различни зони на тялото и действа двойно - извайва фигурата и релаксира мускулите. Неговата иновативна технология комбинира масаж и затопляне, които стимулират кръвообращението и разграждането на мастните депа. В резултат, вие ще забележите подобрено състояние на кожата и намаляване на водния целулит.

Но това не е всичко, което Виброколанът със Сауна Масаж Велформ може да Ви предложи. Той осигурява отпускане на напрегнатите мускули, подобрява кръвообращението и микроциркулацията, както и облекчава болката и схващанията. Можете да го поставите върху гърба, корема, седалището и бедрата, за да постигнете желаните резултати.

Тридесет минути с етот колан са достатъчни, за да видите видими резултати. Вие ще се релаксирате и отслабвате едновременно, разграждайки мазнините по естествен път чрез изпотяване. Коланът разполага с функции за сауна и масаж, които може да се ползват и поотделно, в зависимост от вашите нужди.

Виброколанът със Сауна Масаж Велформ се отличава със своите характеристики и функции. Той разполага с два вибромотора и три режима за масаж, които можете да настроите според вашите предпочитания. Също така, имате възможност да регулирате топлинната сауна с пет нива на температура. За вашата безопасност, вградената термична защита не позволява надвишаване на 65 градуса.

С Виброколана със Сауна Масаж Велформ ще постигнете стегнато тяло, отпуснати мускули и гладка кожа. И то всичко само с един продукт! Не изпускайте възможността да притежавате този уникален колан и да започнете да се радвате на резултатите, които той може да Ви донесе. Наред с това, Вие ще се наслаждавате на комфорта и леснотата при употребата му.
Подробности за продукта
0287-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай