Биоенергийни, турмалинови лечебни чорапи

Масажни, турмалинови чорапи в универсален размер

8,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
0694-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви биоенергийни, турмалинови лечебни чорапи, които са истинско изобретение в света на терапевтичната медицина. Тези чорапи са изработени от уникална тъкан, обогатена с микрокристали турмалин, които имат невероятни профилактични и лечебни свойства.

Основният принцип на тези чорапи е инфрачервеното лъчение, което излъчва турмалинът при повишаване на температурата на тялото. Тези лъчи проникват дълбоко под кожата, в мускулите и борят се с вредните вещества и свободните радикали в организма.

Тези чорапи имат множество ползи за здравето. Те отпускат мускулите, засилват кръвообращението и лимфообръщението, увеличават количеството на кислорода в кръвта, разширяват кръвоносните съдове и усилват имунната система. Освен това, те стабилизират биополето на човека, премахват мускулните болки и напрежение, заздравяват ставите и кръвоносните съдове. Те дори могат да помогнат при лечението на варикоза и бъбречна недостатъчност.

Турмалиновите чорапи са идеални за хора, които страдат от възпалени вени на краката, васкулит, болки в краката, премръзнали крака, пукнатини по петите, счупвания и разтягания, нервни напрежения, стрес, лесна уморяемост, лош сън, артрози, болки в мускулите, невралгии, изтръпвания на пръстите и краката и болки в краката, предизвикани от промените на времето.

За да постигнете максимални резултати, препоръчваме да носите чорапите всеки ден и да ги оставяте да действат по време на сън. Започнете с 15-20 минути и постепенно увеличавайте времето до 8-10 часа. Регулирайте продължителността на терапията според вашата поносимост.

Тези чорапи са перфектни и за дълги пътувания или самолетни полети, тъй като се борят с умората и отичането на краката. Въпреки това, винаги следвайте индивидуалната си поносимост.

Необходимо е да се грижите правилно за тези чорапи. След дълъг период на употреба, леко ги измийте с чиста вода, без да използвате миещи средства. Не ги накисвайте дълго време във вода и не ги избелвайте. Сушете ги на естествено място без нагряване.

Турмалиновите чорапи са невероятно полезни за вашето здраве и добро самочувствие. Носете ги и се наслаждавайте на ползите, които те ще ви предоставят.
Подробности за продукта
0694-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай