Магнитна, турмалинова лечебна яка

Турмалинова яка за облекчаване на болките в раменете, главата и врата

7,70 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0695-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Магнитната, турмалинова лечебна яка е създадена по японска технология и предлага моментален ефект и бързи резултати. Изработена е от специална тъкан, която включва турмалинови кристали, 5 броя постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Всяка от тези съставки има своите уникални свойства и предимства.

Турмалинът е единствен по рода си природен кристал, който излъчва инфрачервена топлина, отрицателни йони и генерира вихрово магнитно поле. Това помага за активиране на клетките, балансиране на биотока в организма и постигане на изключително оздравителен резултат.

Постоянните магнити, които са вградени в яката, осъществяват магнитната терапия, която е известна от древността и има доказано облекчаващо действие при болки в ставите и костите, предизвикани от шипове, артроза и артрити.

Германият е химически елемент, който се отличава със своите терапевтични свойства и мощно антиоксидантно действие.

Бамбуковите въглища също играят важна роля в яката, като излъчват инфрачервена топлина, която прониква в кръвоносните съдове, стимулира акупунктурните точки и общо подпомага тялото.

Тази магнитна, турмалинова лечебна яка предлага няколко ползи за здравето и благосъстоянието. Тя идеално поддържа врата и главата, подпомагайки движението. Оказва положително влияние при схващане и напрежение в областта на шията и раменете. Повишава еластичността на костно-ставните връзки, премахва мускулно напрежение, стрес и повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Също така, помага за по-бързо тонизиране на тялото и по-ефективно справяне с умората, напрежението и стреса. Общо взето, яката оказва общо укрепващо действие върху организма.

Яката е подходяща за различни проблеми и състояния, включително болки и схващания в областта на шията, болки в раменете и горната част на гърба, стрес, напрежение, тежка умствена работа, шипове, ревматизъм, плексит, главоболие, простуда, настинка, умора, световъртеж, втрисане, проблеми с кръвообращението, сънливост, проблеми с щитовидната жлеза, хроничен тонзилит, шийна остеохондроза и особено ефективна за хора със заседнал начин на живот и работещи с компютър.

За да използвате яката, препоръчително е да я поставите на гола кожа в зоната на врата. След няколко минути ще усетите загряващия ефект. При използване на яката е възможно зачервяване и парене, което са напълно нормални явления и не причиняват вреда на кожата. За да постигнете максимални резултати, препоръчваме да използвате яката 5-10 минути, два пъти дневно. След 7 дни можете да увеличите времето на сеансите до 10-15 минути и да ги поддържате така в продължение на 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване, курсът може да се повтори при същия режим.

Важно е да се отбележи, че яката не трябва да се използва при висока температура, открити рани на кожата, бременни жени и малки деца. Също така, ако имате кожни алергии, трябва да бъдете внимателни.

За да поддържате яката чиста, препоръчително е да я изплаквате на ръка с хладка вода, без използване на перилни и миещи препарати. Не се препоръчва извиването на яката на ръка или сушенето й със сешоар. Вместо това, яката трябва да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място, докато напълно се изсуши.

Тази магнитна, турмалинова лечебна яка е перфектният продукт за всички, които търсят бързо облекчение от болки и напрежение в областта на шията и раменете, както и желаят да подобрят своето общо здравословно състояние и благосъстояние.
Подробности за продукта
0695-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай