Турмалинов колан за кръста Tourmaline Belt, с магнити, черен

Турмалинов колан срещу болки в гърба и кръста Green Master

16,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0702-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имате нужда от един продукт, който да ви помогне да се справите с болките в кръста и да подобрите движението си? Тогава не търсете повече - Турмалиновият колан за кръста Tourmaline Belt е точно това, от което се нуждаете!

Този колан се отличава с уникални характеристики, които го правят идеален за всички, които търсят релаксация и облекчение от болки. Турмалинът, постоянните магнити, отрицателните йони, инфрачервената топлина, органичният германий и бамбуковите въглища са само някои от високотехнологичните елементи, вградени в този колан.

Със своите 3 високотехнологични слоя и специална структура, турмалиновият колан за кръста осигурява бързо и ефективно облекчение от болки. Той помага да се поддържа кръстът в правилна позиция и подобрява движението. Освен това, коланът създава постоянно магнитно поле, което оказва оздравително действие върху акупунктурните точки, инфрачервената топлина стимулира кръвообращението, а отрицателните йони ускоряват възстановителния процес.

Турмалиновият колан за кръста е подходящ не само за облекчаване на болки в кръста, но и за решаване на други проблеми като мускулни спазми на бедрата, простатит, простуда, нервно напрежение, умора, стомашно-чревен дискомфорт, нередовна менструация, ревматизъм, втрисане, проблеми с кръвообращението и други. Той е особено подходящ за хора със заседнал начин на живот и липса на движение.

Серията турмалинови продукти Dr. Nature е разработена по японска технология и съчетава в себе си мощта на турмалиновите кристали, постоянните магнити, бамбуковите въглища и органичния германий. Високотехнологичната трислойна структура на тези продукти гарантира, че те ще действат ефективно и ще осигурят необходимото облекчение.

Но как работи турмалинът? Той е природен минерал с уникални свойства. Той генерира слаб ток, благодарение на пиро- и пиезоелектричните си свойства. Този ток е със същата сила като този в нашия организъм и помага за възстановяване на енергийното равновесие и стимулиране на кръвообращението.

Турмалинът излъчва инфрачервена топлина, отрицателни йони и генерира вихрово магнитно поле. Тези свойства на турмалина подобряват обмяната на веществата, притока на кръв, работата на вътрешните органи, лимфната система и имунната функция на клетките. Те също така помагат за релаксация на нервната система, подобряват съня и повишават сексуалната функция.

Турмалиновият колан за кръста Tourmaline Belt е идеалният избор, когато става въпрос за облекчаване на болки, подобряване на движението и повишаване на енергията и благополучието ви. Не изпускайте възможността да се възползвате от това уникално решение за вашето здраве и добро самочувствие!
Подробности за продукта
0702-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай