Писалка за избелване на зъби - Teeth Whitening Pen

Teeth Whitening Pen Избелваща писалка за зъби

8,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
0745-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви Teeth Whitening Pen - висококачествена писалка за избелване на зъбите, която ще направи вашата усмивка блестяща и перфектно бяла. С уникалната си, високо ефективна формула, тази писалка наподобява писалка за избелване на зъби, която осигурява изключително дълготраен ефект.

Teeth Whitening Pen е лесен за използване и идва с инструкции, които можете лесно да следвате. Това ви позволява да я използвате удобно в уюта на дома, офиса или където и да сте. Благодарение на бързодействащия избелващ гел, тази писалка премахва всички петна по зъбите - тъмни, кафеви, сиви или жълти - и ги замества с изящна перлена белота.

Teeth Whitening Pen е бързодействащ, лесен, достъпен и ефикасен. Резултатите, които постига, могат да се сравнят с професионална дентална намеса за избелване на зъби. Но най-доброто от всичко е, че тази писалка е напълно безопасна за използване. Тя няма да увреди емайла на зъбите, нито евентуални пломби или кариеси.

За да използвате Teeth Whitening Pen, просто измийте зъбите си и ги почистете с конец или вода за уста. След това отстранете капачката на писалката и завъртете основата ѝ, за да излезе малко количество от избелващия гел на върха на апликатора за нанасяне. Усмихнете се широко и нанесете тънък слой от гела върху предната част на зъбите с кръгообразни или хоризонтални движения. Задръжте устните си широко отворени около 30 секунди и затворете капачката на писалката.

Продуктът е предназначен единствено за козметична употреба и не трябва да се поглъща. Трябва да избягвате контакт с очите и да го съхранявате на тъмно и хладно място, недостъпно за деца. Всяка писалка съдържа приблизително 30 дози, което ви осигурява продължително използване.

За най-добри резултати, препоръчваме да използвате Teeth Whitening Pen два пъти дневно и да изчакате 20 минути преди да изплакнете устата си или да хапнете или пиете нещо. Така давате време на избелващите агенти да подействат и да ви осигурят сияеща бяла усмивка.

Независимо от това дали имате някакви проблеми с естествената белота на зъбите си, Teeth Whitening Pen е подходящ за вас. Той може да се използва от всякого, който иска да има перфектно бели зъби, включително деца и възрастни над 14 години.

Комплектът включва писалка за избелване на зъби и кутия за съхранение. С Teeth Whitening Pen ще получите не само бляскава усмивка, но и увереност в себе си. Избелете зъбите си сега и се насладете на перфектно бяла усмивка!
Подробности за продукта
0745-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай