Клин за отслабване Hot Shapers за бързо топене на мазнини

Термо бермуди за отслабване Hot Shapers

Ограничено специално предложение
15,54 лв. (с ддс) 23,90 лв.
Reduced price-8,36 лв.
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

РАЗМЕР
  • S
  • М
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
  • 4XL
Код на продукта:
994311
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Искате да отслабнете бързо и ефективно? Търсите начин да ускорите процеса на отстраняване на излишните мазнини? Неопреновите бермуди за отслабване Hot Shapers са точно това, от което се нуждаете!

Когато става въпрос за отслабване, правилното хранене и редовното спортуване са от съществено значение. Но защо да не се възползваме и от помощните средства, които могат да ни помогнат да постигнем по-бързи и по-ефективни резултати? Това е точно това, което предлагат неопреновите бермуди Hot Shapers.

Тези бермуди са специално проектирани с материя и конструкция, които осигуряват комфорт и стимулират топенето на излишните мазнини. Как работят? Чрез повишаване на локалната телесна температура, те стимулират метаболизма и кръвообращението, което води до по-бързо изгаряне на мазнините и отслабване.

Но ползите от тези бермуди не спират само при отслабването. Те осигуряват и освежаване на кожата, като отварят порите и помагат за изхвърляне на токсините. Освен това, те помагат да се изглади целулита. Това означава, че можете да постигнете тънка талия и гладка кожа, без да полагате допълнителни усилия - просто носете бермудите!

Тези бермуди могат да бъдат носени всеки ден, дори под дрехите, докато вършите ежедневните си задачи. Те са изключително удобни и издръжливи, а благодарение на еластичната лента, можете да регулирате пристягането, за да постигнете желания сауна ефект и да оформите корема.

Все пак, не забравяйте, че най-добрите резултати се постигат, когато комбинирате носенето на бермудите със здравословно хранене, редовно спортуване и достатъчно хидратация с вода. Така ще постигнете максимално отслабване и формиране на тялото.

Размерите на тези бермуди са специално проектирани, за да отговарят на различните нужди и предпочитания на всеки. От S до 3XL, можете да намерите точния размер, който ви отговаря.

Не се колебайте и се възползвайте от предимствата на неопреновите бермуди Hot Shapers. Те ще ви помогнат да постигнете желаната фигура и да се чувствате по-уверени и доволни от себе си. Не изпускайте възможността да бъдете най-добрата версия на себе си!
Подробности за продукта
994311

Конкретни референции

ean13
994311
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай