Лечебни, загряващи турмалинови ръкавици

Сложете край на болките и премръзналите ръце с Турмалинови ръкавици

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
01100-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Лечебните, загряващи турмалинови ръкавици са уникален продукт, който предлага мощен оздравителен ефект за ръцете. Изработени от турмалин, тези универсални ръкавици са разработени така, че да въздействат на телесната температура, излъчвайки топлина и дълговълново инфрачервено лъчение.

Турмалиновите ръкавици имат няколко ползи за ръцете. Те подобряват кръвообращението и лимфообращението, което помага за отпускането на стените на кръвоносните съдове и разширяването им. Освен това, те разрушават свободните радикали и обогатяват клетките с кислород, което помага за излекуването на различни заболявания.

Тези лечебни ръкавици са идеални за хора, които страдат от артрит, изтръпване на пръстите, подуване на ръцете, болки в ръцете, болезнено усещане за студ в ръцете и лошо състояние на кожата по ръцете.

За да поддържате изделието в добро състояние, е препоръчително след дълъг период на употреба да ги изметете с чиста вода, без да използвате миещи средства. Турмалиновите ръкавици не трябва да се киснат дълго време във вода или да се избелват. Сушете ги естествено, без да прилагате нагряване.

Важно е да се има предвид, че турмалиновите ръкавици имат противопоказания. Те не трябва да се използват при висока температура, лошо самочувствие, кръвотечения, на участъци от кожата с открити рани, по време или след хеморагичен инсулт, при болни с кардиостимулатор, онкологично болни с III-IV стадий, при индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на ръкавиците, при изразена хипер функция на щитовидната жлеза, бременни и кърмещи жени и деца до 12 години.

Носете тези турмалинови ръкавици в студено време от напълно здрави хора или по всяко време от хора, които имат проблеми с оросяването или се оплакват от ревматоидни, артритни болки или спазми на ръцете. Осигурете си комфорт и подобрете здравето на ръцете си с тези лечебни, загряващи турмалинови ръкавици.
Подробности за продукта
01100-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай