Несесер с инструменти за нокти 12 в 1

Практичен комплект за маникюр и педикюр в стилен органайзер

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
339-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви професионалния комплект за маникюр / педикюр, който ще превърне грижата за вашите нокти в истинско удоволствие. Този компактен и стилен несесер е създаден с основната цел да ви осигури всички необходими инструменти за красиви и поддържани нокти.

Всички части на комплекта са изработени от неръждаема стомана с най-високо качество, което гарантира тяхната устойчивост на ръжда и дълготрайност. Материалът е лесен за дезинфекция и почистване, осигурявайки ви безопасна и хигиенична употреба.

Един от ключовите аспекти на този комплект е неговата организация. Всеки инструмент е здраво закрепен на мястото си, а калъфът е разделен, за да гарантира ред и подредба. Така можете да бъдете сигурни, че никога няма да загубите никой от инструментите си.

Още едно предимство на този комплект е неговата компактност. Той се включва в категорията на малките и удобни комплекти за маникюр / педикюр, което го прави перфектен не само за домашна употреба, но и за пътуване. Той не изисква много пространство и лесно може да се събере в чантата ви или куфара.

Този комплект е подходящ както за дами, така и за господа. Той е създаден с модерен дизайн и силен цвят - златен, което го прави различен от другите комплекти за маникюр на пазара. Той е перфектният подарък за специални поводи, като предлага най-високо качество и елегантност.

Несесерът е изработен от еко кожа, което придава допълнителен шик и издръжливост на продукта. Той е удобен за съхранение и лесен за почистване.

Професионалният комплект за маникюр / педикюр включва 12 броя инструменти, които ще ви помогнат да постигнете перфектен резултат. Той съдържа всичко необходимо - от ножици и пинсети до различни видове пили и накрайници за нокти. Всичко това е събрано в един стилен и практичен несесер, който е лесно преносим и удобен за използване.

Изберете професионалния комплект за маникюр / педикюр 12 в 1 и се насладете на перфектно поддържани нокти винаги и навсякъде. Въплъщаващ съчетание от функционалност, качество и стил, този комплект е необходимост за всеки, който цени перфектната грижа за ноктите си.
Подробности за продукта
339-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай