Масажор за лице и тяло 7 in 1 Beauty care massager

Уред 7в1 за премахване на мъртва кожа

13,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
7в1-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта:

Искате ли да имате перфектна и поддържана кожа? Тогава ви препоръчваме 7 в 1 масажор за лице и тяло Beauty care massager. Този уникален уред комбинира 7 различни приставки, които ще ви помогнат да почистите, изгладите и поддържате вашата кожа.

Първата приставка, меката четка, е идеална за почистване на лицето от всички прилепнали замърсявания. С нея ще постигнете перфектно чиста кожа.

Втората приставка, грубата буферна четка, е предназначена за отстраняване на загрубяла кожа. С нея ще се сбогувате с излишните мъртви клетки и ще получите гладка и мека кожа.

Третата приставка, фината буферна четка, е идеална за изглаждане и оформяне на ноктите. С нея ще имате перфектно оформени нокти с минимален труд.

Четвъртата приставка, с пемза, е предназначена за ексфолиране на кожата на краката. Тя ще ви помогне да се отървете от грубата и суха кожа, оставяйки ви с гладки и нежни пети.

Петата приставка, ексфолираща приставка, предлага нежно ексфолиране на кожата. С нея ще можете да освежите и подобрите текстурата на кожата си.

Шестата приставка, апликаторът за грим, е идеален за бързо и лесно нанасяне на основата за грим, фон дьо тена и други грим продукти. С него ще постигнете перфектен грим без големи усилия.

Седмата и последна приставка, масажната глава, допринася за подобряване на кръвообращението и предпазва кожата от стареене. С масажната глава ще се насладите на релаксиращ и подмладяващ масаж за лицето и тялото.

Този масажор е снабден с бутон за включване и изключване и работи с две батерии тип AA, които не са включени в комплекта.

Комплектът включва основната част на масажора и всичките 7 приставки, както и транспортна опаковка за лесно пренасяне.

Не използвайте приставките, които не са включени в комплекта, и не потапяйте уреда във вода или течности. Също така, не използвайте масажора върху рани, отворени рани или в увредени зони.

За да се насладите на перфектна и поддържана кожа, поръчайте 7 в 1 масажор за лице и тяло Beauty care massager днес!

[Изображение на продукта]

[Изображение на транспортната опаковка]
Подробности за продукта
7в1-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай