Силиконови лепенки за зърна невидими под рокли, бански и корсети

Силиконови лепенки за зърна

5,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1417-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви комплект самозалепващи силиконови лепенки за зърна, идеални за носене под рокли, бански и корсети. Тези лепенки са създадени специално за да ви предоставят комфорт, защита и дискретност при обличане на леки и ефирни дрехи. Те са перфектно скрити и не се забелязват, благодарение на своята деликатност и мекота, които се сливат с цвета на вашата кожа.

Този комплект лепенки е предназначен за жените, които искат да носят прозрачни или с гол гръб дрехи, при които сутиенът не би стоял добре под тях. С тези лепенки можете да се насладите на свободата да носите красиви дрехи с по-разголени кройки, без да се притеснявате за видимостта на зърната. Те са толкова дискретни, че може дори да забравите, че ги носите.

Функционирането на лепенките е много лесно - почистете зърната и зоната около тях от остатъци от козметични продукти и ги подсушете добре. След това отлепете предпазното фолио от лепенките и ги поставете внимателно върху зърната. Ако е необходимо, притиснете ги, за да прилепнат по-добре и по-плътно. И вече сте готови да облечете и най-прозрачната рокля или блуза, защото тези лепенки практически стават невидими. След употреба, лепенките могат да бъдат отново прикрепени към предпазното фолио и съхранявани в пластмасовата опаковка, за да се запазят в перфектно състояние.

Дизайнът на тези лепенки е много изчистен и елегантен. Те са изработени от качествен силикон, който е безвреден, противоалергичен и нежен към деликатната кожа на гърдите. Лепенките имат кръгла форма и гладка повърхност, които не повдигат дрехата и не се забелязват. В телесен цвят са и чудесно се сливат с кожата, създавайки чувство за комфорт и сигурност.

Тези лепенки са предназначени за многократна употреба и ще откриете 2 броя в пакета. Не забравяйте да почистите зърната и зоната около тях преди всяко ползване, за да ги запазите в перфектно състояние. С тези комплект лепенки за зърна ще се насладите на свободата да носите всякакви дрехи, без да се притеснявате за видимостта на зърната.
Подробности за продукта
1417-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай