Лепенки за повдигане на бюста Bare Lifts - 10 бр.

Bare Lifts Повдигащи бюста лепенки - 10 бр.

1,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1605-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме Ви лепенките за повдигане на бюста Bare Lifts - 10 броя. Тези лепенки от ново поколение са специално проектирани, за да повдигат дамските гърди и да им придават красив, нежен и естествен вид под всякаква дреха. Барелептс лепенките могат да се използват както със сутиен, така и без него. Те са водоустойчиви, което ги прави подходящи дори за използване на плажа под банския костюм. Лесни за поставяне и удобни за носене, лепенките могат да бъдат оставени без сваляне до 24 часа.

С Bare Lifts можете да се насладите на комфорт и сексапил, за гърдите, които обичате! Преди да ги приложите, уверете се, че кожата ви е чиста и суха. Лепенките се изрязват по пунктираната линия в зависимост от размера на бюста. За сутиени с чашка D или по-голяма, не е необходимо изрязване. Bare Lifts лепенките могат да се използват без сутиен за дами с чашка A, B, C или D. За по-едър бюст се препоръчва използването на лепенките заедно със сутиен за по-голям комфорт и спокойствие.

За да постигнете най-добри резултати, поставете лепенките в горната част на гърдите. Отстранете фолиото в долната половина на лепенката и я залепете върху горната част на гърдата. Изтеглете внимателно по кожата, за да не се набръчка. След това отстранете фолиото от горната половина на Bare Lifts и залепете горната част до желаната позиция, като се уверите, че лепенката прилепва добре по кожата. Повторете процедурата и за другата гърда. За всяка гърда е достатъчно по една лепенка.

Bare Lifts са изработени от медицински лепила и са безвредни за кожата. Препоръчително е да се подменят ежедневно. В случай на зачервяване на кожата, изчакайте един или два дни, преди да използвате лепенките отново. Съхранявайте далеч от слънчева светлина и преки източници на топлина и дръжте ги далече от деца, при стайна температура.

За да видите как работят лепенките за повдигане на бюста Bare Lifts, можете да гледате видеото по-долу.

Не се колебайте да пробвате лепенките за повдигане на бюста Bare Lifts - 10 бр., за да постигнете перфектна визия и повдигнат бюст, който ще ви дари с увереност и красота.
Подробности за продукта
1605-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай