LED ринг лампа с трипод, осветление за TikTok, streaming, видео чат, с три режима

LED ринг лампа с трипод, 3 светлини, стойка за телефон

24,08 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
50-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Търсите перфектното осветление за вашите снимки, гримиране или видеозаснемане? Не търсете повече! LED ринг лампата с трипод е създадена, за да ви помогне да постигнете перфектното осветление и да подобрите качеството на вашите снимки и видеа.

Тази мултифункционална и практична стойка е идеална за всички, които искат да се гримират като професионалисти, да заснемат страхотни снимки или да направят перфектното селфи. Със своите три режима на светене - топла, студена и комбинирана светлина, можете да регулирате осветеността според вашите нужди. Освен това, има и десет нива на яркостта, което ви позволява да контролирате интензитета на светлината.

LED ринг лампата с трипод е с висококачествени LED SMD светлини, които осигуряват ярко и равномерно осветление. Тя е снабдена с удобна регулируема стойка, която може да се настрои от 55 до 170 см. Това ви дава възможност да поставите лампата на желаната височина и да я използвате по начина, който ви удобства.

С LED ринг лампата с трипод не се притеснявайте за захранването, тъй като тя се захранва чрез USB порт. Това означава, че можете да я използвате с вашата лаптоп, телефон или външна батерия.

Тази лед ринг лампа е перфектното решение за всички любители на перфектните селфита, блогъри, гримьори и професионални фотографи. Независимо дали искате да правите живи предавания, да заснемате видеа за вашия блог или просто да се забавлявате с приятели чрез видеоразговор, тази лед ринг лампа е точно това, от което се нуждаете.

Не се колебайте и поръчайте своята LED ринг лампа с трипод сега! Осигурете си перфектното осветление и впечатляващи снимки и видеа.
Подробности за продукта
50-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай